Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΤΟ 9/ΧΡΟΝΟ ΑΗΔΟΝΙ!!

• Το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικού Τραγουδιού κέρδισε η 9χρονη Αναστασία, μαθήτρια της Δ` Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών.
• Η καλλίφωνη μικρή που εντυπωσίασε τους κριτές με την ερμηνεία και τη φωνή της, σπουδάζει μουσική από τα τέσσερά της χρόνια, αφού όπως είπε στη στήλη η μητέρα της Κατερίνα, «είχε εκδηλώσει από μωρό την κλίση της στο ρυθμό και το τραγούδι».

• Με το αγαπημένο της «Έλα πάρε μου τη λύπη» του Μάνου Χατζηδάκη διαγωνίστηκε, και προκρίθηκε ανάμεσα σε 175 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Τελικά, πήρε παμψηφεί το πρώτο βραβείο!
• Ο συγκεκριμένος Διαγωνισμός είναι ο 9ος στη σειρά και έγινε στην Καρδίτσα την τελευταία Κυριακή του Απριλίου.
«Είμαι ενθουσιασμένη για το βραβείο που πήρα. Χάρηκα πολύ που άρεσα στους κριτές και το κοινό. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που έδωσα χαρά στους γονείς μου, στους δασκάλους μου της μουσικής και σε όλους τους φίλους μου», είπε στον «Καθρέφτη» η μικρή Αναστασία, που σκλαβώνει τον συνομιλητή της με την κοινωνικότητα και το ταλέντο της.

Η Αναστασία (κέντρο) περιτριγυρισμένη από τους γονείς της Κατερίνα και Απόστολο Μπόμπα (όρθιοι κέντρο), τον δάσκαλό της Βασίλη Ταπέ (δίπλα της) και τους μουσικούς Γιώργο Ταπέ (δεξιά) και Μπάρτεκ Μπουκόβιαν.

• Με δάσκαλο τον Βασίλη Ταπέ στο Ωδείο του οποίου την έγραψαν πριν από πέντε χρόνια οι γονείς της, η Αναστασία σπουδάζει Μουσική και συμμετέχει σε όλες της συναυλίες της Σχολής ως σολίστ.
«Είναι ένα ώριμο παιδί που είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα μας κάνει ακόμη πιο υπερήφανους» λέει ο δάσκαλός της, ενώ και ο πατέρας της Απόστολος Μπόμπας δηλώνει περήφανος για την μοναχοκόρη του «που είναι επιπλέον και καλό παιδί»!
• Η Αναστασία σχεδιάζει να ολοκληρώσει τις μουσικές της σπουδές και να κάνει καριέρα στο χώρο.

Γονείς, δάσκαλοι, συγγενείς και φίλοι, χάρηκαν πολύ για την πρωτιά της. Στο Σχολείο της μάλιστα, τραγούδησε μόνο για τους συμμαθητές της το τραγούδι του Διαγωνισμού και καταχειροκροτήθηκε.
• Με τους γονείς της να τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα, η 9χρονη Αναστασία Μπόμπα δηλώνει πως όχι μόνο θα συνεχίσει να είναι καλή μαθήτρια, αλλά και πως βάζει υψηλούς μουσικούς στόχους.
• Έχει τα μπράβο και τις ευχές όλων!! Είναι σίγουρο πως αυτή η πρωτιά και το βραβείο, δεν θα είναι τα μοναδικά που θα πάρει!

(ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H τελευταια Κυριακη του Μαιου δεν έχει ερθει ακομη

ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου είπε...

Έχεις δίκιο!!
Ο ηλεκτρονικός δαίμων, τρυπώνει παντού!!!
... Το διόρθωσα ήδη!!