Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!

• Η πρώτη στήλη του Μάη, είναι γεμάτη ευχές σε φίλους, για τα νέα ξεκινήματα και τις επιτυχίες τους.

----------------------------------------------------------------

• Ξεκινάω λοιπόν με ένα μεγάλο Μπράβο στο Γυμνάσιο Νέου Σουλίου, που για μία ακόμη χρονιά, πρώτευσε πανελληνίως για τον λειτουργικό, όμορφο, σε τρείς παρακαλώ γλώσσες μεταφρασμένο, και πλούσιο ιστότοπό του (site) .

• Με βαθμολογία υψηλότατη, από τους ειδικούς του e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών «Μιχάλης Δερτούζος» και του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, πήρε το πρώτο βραβείο, που θα τους απονεμηθεί επίσημα στο τέλος αυτής της εβδομάδας σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στη Σύρο.
Περήφανοι ο μαθητές, περήφανοι και οι καθηγητές τους για την επιτυχία, που δικαιώνει τον κόπο τους, αλλά και την εμπνευσμένη προσπάθεια του μαθηματικού Θανάση Αθανασιάδη, που πρώτος τους άνοιξε το δρόμο προς το διαδίκτυο και το «χτίσιμο» του πολυβραβευμένου σχολικού τους site.
• -------------------------------------------------------------------------------------------
«Ευτυχισμένη ζωή» με αγάπη και αφθονία εύχεται η στήλη στη Σίσσυ Παναγιώτου (πολιτικό μηχανικό, πανέμορφη νύφη και αγαπημένη ανηψιά) και στον Ιορδάνη Οικονόμου (γραφίστα, λαμπερό και ωραίο γαμπρό), που ένωσαν τις ζωές τους το περασμένο Σάββατο, στην εκκλησία του Λευκώνα.

• Στο καταπληκτικό γαμήλιο γλέντι που έγινε στο ξενοδοχείο «Ακροπόλ», οι 500 καλεσμένοι ευχήθηκαν από καρδιάς στο όμορφο ζευγάρι και χόρεψαν ως τις πρωινές ώρες.
• Να χαίρονται τα παιδιά τους οι γονείς Γιάννης και Αθηνά Παναγιώτου και Ανθούλα Οικονόμου. Πάντα άξιοι οι κουμπάροι και επιστήθιοι φίλοι των νεόνυμφων: Ειρήνη Μπακάλη και Σταύρος Κουνής. Και «στα δικά τους», στα αδέλφια του ζευγαριού: Βέτα Παναγιώτου και Στέφανο Οικονόμου, που με αστείρευτο κέφι πρωταγωνίστησαν στο γλέντι.
• Με το καλό και το αγοράκι που περιμένουν σε λίγους μήνες, η Σίσσυ και ο Ιορδάνης. Πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!
• -------------------------------------------------------------------------------------------
Θερμές ευχές για την γέννηση της πανέμορφης κορούλας τους, στη συνάδελφο και φίλη Διαμάντω Φραγκεδάκη και στον φίλτατο Πασχάλη Τόσιο.
Να τους ζήσει το «μικρό τους διαμαντάκι»!! Γερή και τυχερή!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και..εγώ στέλνω θερμές ευχές για το Πασχαλινό Διαμαντάκι,την κορούλα του Παχάλη και Διαμάντως!
Αλάστωρ