Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΓΕΝΙΕ??!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ... Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ... posted by ΠΡΕΖΑ TV at 2:55 μμ

Η ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ)
καταγγέλλει την απαράδεκτη ρατσιστική συμπεριφορά του Διοικητή του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας ¨Μποδοσάκειο¨ (Σ.Σ. ο πρώην βουλευτής Σερρών της ΝΔ Ευγένιος Χαιτίδης διορίστηκε Διοικητής του Νοσοκομείου από το Νοέμβριο του 2008), ο οποίος αρνείται να δεχθεί τον διορισμένο από το Υπουργείο Υγείας επικουρικό γιατρό μαιευτήρα σαν γιατρό του Νοσοκομείου μας. Να σημειωθεί ότι υπάρχει σχετικό αίτημα για διορισμό επικουρικού ιατρού στο συγκεκριμένο τμήμα.
Θεωρούμε ότι ο λόγος μη πρόσληψης του εν λόγω γιατρού είναι το χρώμα του δέρματός του και η καταγωγή του ( Νιγηρία).
Δηλώνουμε ότι τέτοιου είδους ρατσιστικές συμπεριφορές , που φέρνουν στην μνήμη μας περασμένες εποχές είναι απαράδεκτες και δεν θα τις ανεχθούμε. Τα Νοσοκομεία δεν είναι κτήμα κανενός και δεν έχει δικαίωμα κανείς έστω και διοικητής να φέρεται σαν αφεντικό.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
16-5-2009

4 σχόλια:

ntaoulia .blofspot.com είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΥΓΕΝΕΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ , ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΡΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω ο/η Ανώνυμος να αστειεύεται !!! Όσο για το σχόλιο μου στο άρθρο, για μένα υπεύθυνος και υπόλογος είναι ο ίδιος ο υπουργός, εάν δεν έχει ήδη καθαιρέσει από την θέση του τον κο. Διοικητή μετά από τέτοια συμπεριφορά.

Αγγέλικα (η γνωστή και επώνυμη ;-))

Ανώνυμος είπε...

Α, και κάτι άλλο ...

Έχοντας μόλις διαβάσει το βιογραφικό σημείωμα του κου. Χαιτίδη, θα έλεγα οτι αν υπάρχει κάποιος που είναι ακατάλληλος για το Μποδοσάκειο είναι ο ίδιος ο Δοιηκητής του, καθότι ούτε γνώσεις ούτε προηγούμενη εργασιακή εμπειρία επί του συγκεκριμένου χώρου έχει.

Α, ρε Ελλάδα !!! Πολιτικοί μηχανικοί διοικούν νοσοκομεία, γιατροί γίνονται υπεύθυνοι για να αναμορφώσουν την παιδεία, και ανεπάγγελτοι (και μπλε και πράσινοι) κυβερνούν (ή θα κυβερνήσουν κάποια στιγμή) !!!

Κι ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο ...

Αγγέλικα