Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


Και απορεί ο Έλληνας: Πώς και ο Δένδιας πήρε ΤΟΣΟ κρίσιμες, γρήγορες  και αποφασιστικές πρωτοβουλίες? Πού ήταν καταχωνιασμένες όλες αυτές οι  32(!!) έτοιμες και δεμένες υποθέσεις για την εγκληματική δράση της Χ.Α.? Γιατί δεν βρήκαν νωρίτερα το δρόμο για την Εισαγγελία? Γιατί δεν αξιοποιούνταν οι από καιρό πλούσιες αποδείξεις κατά των φασιστόφρονων της «Αγία Ιδέας» του Ναζισμού (κατά την κόρη Μιχαλολιάκου)?


Λυπάμαι που θα το πω, αλλά έχω τη βεβαιότητα πως το εθνικό κυνήγι κατά των εγχώριων αρρωστημένων νεοΝαζί της Χ.Α., ΔΕΝ  το προκάλεσε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Η ηγεσία της Ευρώπης το παρήγγειλε. Φοβάται πως θα τους έχει ΜΕΣΑ στα πόδια της μετά τις ερχόμενες Ευρωεκλογές. Εντός των γυάλινων κτιρίων των Βρυξελλών και του Στρασβούργου. Κι αυτό είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητο, προσβλητικό και επικίνδυνο. Για όλους.
Και: «Ναι μεν όσο σας εξυπηρετεί, να τους λουζόσαστε εσείς οι ίδιοι αλλά αν είναι να τους εξάγετε και στο Ευρωκοινοβούλιό ΜΑΣ, να  μην υπολογίζετε ούτε στα φράγκα ΜΑΣ ούτε και στα καλά ΜΑΣ λόγια για να παραμείνετε κυβέρνηση».

Έτσι, για πρώτη φορά δια στόματος Υπουργού, πληροφορηθήκαμε πως η Ελλάδα έχει εγκληματίες στη Βουλή, αιματοβαμμένους βουλευτές, και φασιστική Καμόρα με στρατό και επίσημα Γραφεία- ορμητήρια σε όλη τη χώρα. Και επίσης, συνεργούς στην ΕΛ.ΑΣ.!
«Άγνωστα» δηλαδή πράγματα, στη χώρα της προαιρετικής εφαρμογής των νόμων. 

Εμείς παραταύτα, με δημοκρατική λαχτάρα προσβλέποντας στην επιτυχή έκβαση της σοβαρής αυτής απόπειρας του Υπουργού και του λοιπού πολιτικού μας συστήματος κατά των Νεοναζιστών,
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Μέρκελ (και Ισραήλ?) που μας βοηθάτε ταυτοχρόνως να φασκελώνουμε με επιχειρήματα την «Κυβέρνησή» μας!
Επειδή χρειάζεται εντολή κι όχι αφορμή, για να λειτουργήσει. 


Aριάδνη Παπαφωτίου 24/9/13