Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η Δ.Τ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η ΕΡΤ. Μη μπερδεύεστε.

Δίνουν στον κόσμο να βλέπει τη Δ.Τ στη θέση που ήταν προ τετραμήνου οι ΝΕΤ και ΕΤ3 στα τηλεκοντρόλ του.
Φίλοι μου μην μπερδεύεστε (το θέλουν πολύ αυτοί που έκλεισαν την ΕΡΤ).
Η Δ.Τ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η ΕΡΤ.
 Η Δ.Τ. είναι ένα (υποτίθεται) "μεταβατικό σχήμα" 2μηνης διάρκειας, ΕΝΤΕΛΩΣ παράνομο (χωρίς άδεια εκπομπής και λειτουργίας και με εργαζόμενους ανασφάλιστους και αδήλωτους στα Ταμεία τους), που (υποτίθεται πάλι) θα συμπλήρωνε το χρονικό κενό λειτουργίας μεταξύ της ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙΣΗΣ ΕΡΤ και της ΝΕΡΙΤ που θα την αντικαταστήσει.

Η Δ(ημόσια) Τ(ηλεόραση- Τραγωδία), στελεχώθηκε από κάποιους από τους 660 απολυμένους δημοσιογράφους (από αυτούς που τους είπαν "ιερές αγελάδες", "αμαρτωλούς", "βολεμένους" κλπ κλπ) της ΕΡΤ, που ΔΕΧΤΗΚΑΝ μετά την ΑΠΟΛΥΣΗ τους να κάνουν αίτηση 2μηνης απασχόλησης εκεί. Και να υπογράψουν συμβάσεις με άγνωστη αμοιβή, στις οποίες ρητά αναφέρεται πως θα "παρέχουν τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ και ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ του ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ (Γκίκα Μάναλη)"!!!

Με αυτούς τους μερικούς λειτουργεί η Δ.Τ., στην οποία ΔΕΝ πηγαίνει ΚΑΝΕΝΑ κόμμα της Αντιπολίτευσης (Συριζα, Αν.ΕΛ, Κκε και Δημαρ), ΜΗ αναγνωρίζοντας έτσι το μόρφωμα που δημιούργησαν οι "αναμορφωτές της ΕΡΤ" (Κυβέρνηση Σαμαρά).
Η πλειοψηφία των ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ εργαζόμενων της ΕΡΤ, ΔΕΝ έκανε αίτηση πρόσληψης στη Δ.Τ.
Αρνήθηκε έτσι να νομιμοποιήσει το πραξικόπημα της κατάργησής της.
 ΑΝΗΚΩ σ`ΑΥΤΟΥΣ.

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ που δεν σταματήσαμε λεπτό να παράγουμε ΜΕΣΑ από τα κτίρια της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, μεταδίδεται διαδικτυακά με ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ τηλεθεατές και ακροατές στη χώρα και σε όλη την ΥΦΗΛΙΟ.
Σε αντίθεση με την τηλεθέαση της Κυβερνητικής ΔΤ, στην οποία ο κόσμος γύρισε την πλάτη (με πολλούς τρόπους).
Η στάση των Δημοσιογράφων, Τεχνικών και Διοικητικών της ΕΡΤ που ΔΕΝ έκαναν αίτηση και παραμένουν στις θέσεις τους (αν και απολυμένοι) εργαζόμενοι, είναι στάση ανθρώπων με απεριόριστη εκτίμηση στην ΕΡΓΑΣΙΑ τους και απόλυτο σεβασμό στους ΝΟΜΟΥΣ και τους ΘΕΣΜΟΥΣ.
Αυτούς, που φρόντισε πρώτη η ίδια η Κυβέρνηση να παραβεί και να απαξιώσει, κλείνοντας πραξικοπηματικά τη φωνή και εικόνα της χώρας σε όλη την υφήλιο.

Η ΕΡΤ (ΝΕΤ και ΕΤ3), ΔΕΝ είναι η Δ.Τ.

--- Δείτε μας ΕΔΩ που μας παρακολουθεί όλος ο κόσμος.---