Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


"Γιατί βάζεις αυτή κι όχι την άλλη, γιατί πονάς γι' αυτούς κι όχι για τους άλλους, γιατί δεν βάζεις ελληνική, γιατί δεν κλαίς για την Κένυα, γιατί για την Συρία?..."...Λοιπόν: Όποιος πίσω από την σημαία της Γαλλίας, δεν βλέπει και τις σημαίες των άλλων χωρών που μέτρησαν και μετρούν εκατόμβες αθώων από τον θρησκευτικό φανατισμό, είναι τυφλός και ρίχνει νερό στον μύλο αυτών που προκαλούν τις αιματοχυσίες. 

Το Παρίσι έγινε η αιτία και η αφορμή για τους ευρωπαίους, να συνειδητοποιήσουν οτι ο πόλεμος με τους παρανοικούς δεν αφορά μιά μακρινή Βυρητό, μιά Γκαμπόρου καπου στην Νιγηρία ή μιά άγνωστη Μπουϊνάκσκ στη Ρωσία..., αλλά ΚΑΙ αυτούς. 

Το Παρίσι είναι η ευκαιρία όλων μας να δούμε χωρίς παραμορφωτικούς φακούς τις συνέπειες ενός ΠΟΛΕΜΟΥ που εμπλέκει σε θανατηφόρο εναγκαλισμό θρησκείες και χρήμα, με θύματα ΟΛΟΥΣ μας. 

Κλαίω για τους αθώους του Παρισιού, θρηνώ μαζί και για τους νεκρούς στη Ράκα... 

Εχθρός μας είναι η παράνοια και ο φανατισμός. 
Οι αθώοι νεκροί, δεν έχουν εθνικότητα. ‪#‎War‬

--------------------------------

Αίμα και πτώματα παντού. Οι Γάλλοι βομβαρδίζουν την Ράκα. Δεν γίνεται να χαρεί κανείς για τα θύματα. Οι περισσότεροι νεκροί είναι πολίτες που σίγουρα ποτέ τους δεν θα γινόταν "Μαχητές του ISIS", ούτε Καμικάζι και "Μαύρες χήρες" ζωσμένοι με εκρηκτικά ανάμεσα σε ανύποπτους στο Παρίσι, στη Βυρητό, στη Νέα Υόρκη... 

Είναι πόλεμος... Πόλεμος που τον ξεκινησαν τρελοί και φανατικοί, οπλισμένοι από τους δυτικούς, που πληρώθηκαν με πετροδόλαρα, και που τώρα σκοτώνουν τους ίδιους τους τους πελάτες... 

Ζούμε την κατάρρευση του Πολιτισμού που δημιουργήσαμε τα τελευταία 500 χρόνια. Η ισορροπία θα αργήσει. 

Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον τρόμο? Πώς? ... 

‪#‎War‬

Α.Π.

1 σχόλιο:

Παναγιώτης είπε...

Οχι δεν ειμαι γαλλος , ειμαι Ελληνας ο οποιος ειμαι θυμα της τρομοκρατιας και της γενοκτονιας που συντελειται κατα των Ελληνων, απο τους γαλλους τους γερμανους και ολα τα συνεταιρακια τους .