Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΣΚΡΑΜΠΛ-ίστες. Το πρώτο Τουρνουά στο ΚΕΘΙΣ



Τα Σκράμπλ απλώθηκαν στην κλειστή Αρένα του ΚΕΘΙΣ (Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών) και οι δεκάδες φίλοι του ομαδικού παιχνιδιού γνώσεων και ικανότητας στη γλώσσα και την ορθογραφία, ξεκίνησαν τις παρτίδες τους.
Ήταν μία πρωτοβουλία του ΚΕΘΙΣ ενταγμένη στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεών του, σε συνεργασία με την Ομάδα Σκράμπλ των Σερρών και τον Όμιλο Σκράμπλ Θεσσαλονίκης, με τη διοργάνωση να αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη γνωριμία ακόμη περισσότερων Σερραίων με το συγκεκριμένο επιτραπέζιο παιχνίδι.

Οι οργανωμένες και φιλόξενες εγκαταστάσεις του Κέντρου έξω από το Νέο Σκοπό, γέμισαν από μικρούς και μεγάλους παίκτες που δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο Σκράμπλ, έκαναν γνωριμίες, γεύτηκαν τα κεράσματα που έφεραν μαζί τους κι όσοι από αυτούς ήθελαν, έκαναν και ιππασία με τη βοήθεια της εκπαιδεύτριας του ΚΕΘΙΣ.

Ιδιαίτεροι ήταν οι φιλικοί αγώνες που δόθηκαν μεταξύ των μελών των δύο Ομάδων Σερρών και Θεσσαλονίκης, ενώ καταχειροκροτήθηκαν και τα νεαρά μέλη της Ομάδας των Σερρών που αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία στη σύνθεση λέξεων με αναγραμματισμό, και κέρδισαν δώρα προσφορές του ΚΕΘΙΣ και του Ομίλου Σκράμπλ Θεσσαλονίκης.

Το Τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, ήταν μία ιδέα της προέδρου του ΚΕΘΙΣ Μαρίας Λίγκα που είναι και στέλεχος της Ομάδας Σκράμπλ των Σερρών.

Η συνάντηση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, τόσο από άποψη συμμετοχών όσο και από πλευράς διοργάνωσης, αφήνοντας στους συμμετέχοντες τις καλύτερες εντυπώσεις, ενισχύοντας από τη μια τη διάθεσή τους για εθελοντική προσφορά (στην οποία στηρίζεται η λειτουργία του ΚΕΘΙΣ) και από την άλλη, την αγάπη τους για το Σκράμπλ.

---------------------------------------------------
Η Ομάδα Σκράμπλ των Σερρών που πρόκειται σύντομα να μετεξελιχθεί σε Όμιλο, αποτελείται από Σερραίους όλων των ηλικιών.
Τα μέλη της, συναντιούνται ανελλιπώς κάθε Τετάρτη στις 7.00μμ σε αίθουσα που τους παραχωρεί δωρεάν το «Ελπίδα Resort» και επιλέγουν αντίπαλο στη "μάχη των γραμμάτων"!

 Περνούν όμορφα, μαθαίνοντας και κουράζοντας το μυαλό τους, συζητούν, διοργανώνουν αγώνες, κάνουν εκδρομές και είναι βέβαιο πως σε λίγο καιρό θα φέρουν διακρίσεις και μετάλλια από πανελλήνιες διοργανώσεις!
 Η ομάδα είναι ανοικτή σε όλους τους φίλους του Σκράμπλ, κάθε ηλικίας. Οι παλιοί είναι πρόθυμοι να μάθουν στους νεώτερους και όλοι διαθέσιμοι να διδαχτούν από τους καλύτερους.
ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: