Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΝΥΦΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΕ.Θ.ΙΣ. - Συγκεντρώθηκαν 3χιλ ευρώ.



Το κάναμε κι αυτό φίλοι μου, και πήγε μιά χαρά!! 
emoticon grin

Οι περισσότερες, ξαναφορέσαμε νυφικό (εγώ μετά πό 26 χρόνια γάμου και 3 παιδιά), για φιλανθρωπικό σκοπό. 
Και η μεγάλη μας χαρά είναι πως η τόλμη μας (επειδή τόλμη και λίγη τρέλα θέλει για να το κάνεις), έπιασε τόπο. 


Πάνω από 3χιλ ευρώ
συγκεντρώθηκαν για το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Σερρών
Εθελοντές όλοι μας στη στήριξη της μοναδικής σε προσφορά και υποδειγματικής σε λειτουργία, θεραπευτικής δομής στην Ελλάδα. 
Υπέροχη βραδιά, φανταστικός κόσμος! 

Εδώ, φωτορεπορτάζ (καθότι δημοσιογράφοι είμαστε ) on stage από το Bridal Fashion Gala 2015, με 17 νύφες, παιδική μόδα, νεανικές χορογραφίες και υπέροχα νυφικά από το Fashion Brides Romantic Collection. 

Photo: Plano Studio-photography και δικές μου.
 — με το χρήστη Zoi Ximonidou και 8 ακόμη στην τοποθεσία Elpida Resort And Spa






(Από ρεπορτάζ του allanea.gr 
Την Τετάρτη 25/02/15  το βράδυ, το Elpida Resort ήταν κατάμεστο εξαιτίας διαφορετικής επίδειξης μόδας: Το Bridal Fashion Gala 2015! 
Μια επίδειξη νυφικών με μοντέλα που ζουν ανάμεσά μας.

Γυναίκες από τις Σέρρες, κάθε ηλικίας διάσημες και λιγότερο γνωστές, δήλωσαν παρούσες στην πρόταση της Ζωής Χειμωνίδου και της Χριστίνας Χατζοπούλου (δημοσιογράφοι του ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ που είχαν την ιδέα για την εκδήλωση) να συμμετάσχουν σε ένα event που γίνεται με σκοπό να διατεθούν τα έσοδά του εξολοκλήρου στο ΚΕΘΙΣ (Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών).


Δεκάδες  άνθρωποι δούλεψαν εθελοντικά, πολλοί Σερραίοι επιχειρηματίες έδωσαν το «παρών» με προσφορές,  με αποτέλεσμα να γίνει μία φροντισμένη εκδήλωση, ένα σίγουρα εντυπωσιακό θέαμα που προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Σερραϊκού κοινού και εξασφάλισε μια αξιόλογη οικονομική στήριξη στο ΚΕΘΙΣ και τον ύψιστο στόχο που υπηρετεί, να υποστηρίζει και να θεραπεύει ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.



Οι νύφες που συμμετείχαν ήταν Ηρώ Γκαλδώρα, Εύα Δαγκαλίδου, Νάντια Δερέμπεη, Αποστολία Ελευθερίου, Καλλιόπη Ευαγγελίδου, Σταλακτή Ηλιοπούλου, Μελίνα Ιορδανίδου- Σαββαΐδου, Αντωνία Λυκούδη, Μπέτυ Μαλάκου, Αριάδνη Παπαφωτίου, Διαλεχτή Παυλάκη,  Ιωάννα Σαχανίδου,  Όλγα Σμάγαδου, Μαρία Στεφανίδου,  Όλγα Στρίκου,  Μαρία Τσιακίρη, Χριστίνα Χατζοπούλου. 
Γαμπροί ήταν ο Ηλίας Σαββίδης, ο Γιώργος Ζοπουνίδης και ο Δημήτρης Μανδρίνος. Παράλληλα με τις νύφες πασαρέλα έκαναν και πανέμορφα παιδάκια με ρούχα από γνωστό κατάστημα των Σερρών ενώ η εκδήλωση ξεκίνησε μια όμορφη χορευτική παράσταση.
Εδώ, με τα στελέχη του ΚΕΘΙΣ. Τις ψυχές του Κέντρου-πρότυπο για όλη την Ελλάδα:
Από αριστερά ανάμεσα στους "γαμπρούς" πάνω, και στις "νύφες" κάτω: Μαρία Λίγκα (ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το ΚΕΘΙΣ) εθελόντρια φυσικοθεραπεύτρια εξειδικευμένη στην Ιπποθεραπεία, Χρύσα Καρρά και Σταυρούλα Κυριακοπούλου επίσης εθελόντριες φυσικοθεραπεύτριες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στα ΑΜΕΑ. 




ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ρεπορταζ  και ΕΔΩ:

http://serrebrity.gr/?p=2174






Συμμετείχαν εθελοντικά, οι επαγγελματίες των Σερρών: 
ΚΤΗΜΑ ΜΠΙΣΚΑ, ΚΤΗΜΑ ΒΛΑΔΙΚΑ, ΚΤΗΜΑ ΝΕΡΑΝΤΖΗ, 
κομμωτήρια ΤΑΚΗΣ & ΒΕΝΙΑ και PRIVE, 
ΤΟ ΧΡΥΣΟ, παιδικά ρούχα ΦΛΩΡΑ, Σχολή χορού Ναταλί Θεοδωρίδου, 
ΕΚΦΡΑΣΗ Γιούλη Χαριστέ Giouli Xariste



Τα νυφικά ήταν υπέροχα κομμάτια διαλεγμένα από την Μαρία Χατζοπούλου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος Fashion Brides Λεωφόρος Μεραρχίας 119, Σέρρες 
 τηλ: 2321 065096 








Δεν υπάρχουν σχόλια: