Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ του δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ στο Γάζωρο.















Μεγάλη χαρά οι συναντήσεις με άξιους και δημιουργικούς φίλους! 

Ο συνάδελφος Νίκος Ασλανίδης ("Αληθινά Σενάρια" ΕΤ3) εξέθεσε τα έργα του (ναι είναι ΚΑι καλλιτέχνης!  ) στο Οινοποιείο 
Gazoritis Winery με τις πολυβραβευμένες ετικέτες,  των επίσης φίλων Γιάννη και Βάσως Μπούλιου στο Γάζωρο Σερρών! 

Μαζί με τους οικοδεσπότες και τον εκθέτοντα. 
Από αριστερά: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Μπούλιος Χημικός-Οινοποιός, η ΒΑΣΩ Χοντου με την οποία συμπορευόμαστε στον εθελοντισμό και ο ΝΙΚΟΣ Ασλανίδης δημοσιογράφος.


Μόνο ενδιαφέροντα πράγματα λέγονται σε ένα τέτοιο πηγαδάκι! 
Από αριστερά μου οι Γαζωριανοί: ΝΑΤΑΣΑ Τσανακτσή δραστήριο στέλεχος των συλλογικών δράσεων του Γαζώρου, ο ΤΑΚΗΣ Χατζόπουλος δημιουργός της ιστορικής εκπομπής "Παρασκήνιο" της ΕΡΤ και ιθύνων νούς πολλών σημαντικών, η ΓΙΑΝΝΑ Πολυχρονίδου δραστήρια και δημοφιλής εκλεγμενη στον Δήμο Ν. Ζίχνης και ιστορική Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου, και ο ΓΙΑΝΝΗΣ Μπούλιος Χημικός, ιδιοκτήτης του αμπελώνα και του Οινοποιείου Gazoritis Winery με πλήθος διεθνείς διακρίσεις! 



Από την μιά η καλή παρέα, από την άλλη τα υπέροχα έργα του Νίκου και τα καταπληκτικά κρασιά του Γιάννη, έκαναν την ατμόσφαιρα μοναδική! 

Ετσι, να βρισκόμαστε και να χαιρόμαστε ο ένας για τον άλλον!  


Α.Π.
Αγαπημένοι μου συνάδελφοι. Μαζί στην ΕΤ3 πολλά χρόνια. Ο ΝΙΚΟΣ Ασλανίδης που βρέθηκε στο Γάζωρο εκθέτοντας τα καταπληκτικά του έργα και η ΡΕΝΑ Ακριτίδου εμπνευσμένη δημιουργός του κινήματος "Πλέκουμε Αλληλεγγύη". 










Μετά την ξενάγηση στους χώρους του Οινοποιείου Gazoritis Winery.
Από αριστερά: ΘΕΟΛΟΓΗΣ Ανδρονίδης Χημικος - μέλος ΔΣ της ΕΜΕΙΣ (Εταιρία Μελέτης και Ερευνας της Ιστορίας των Σερρών), ΜΑΙΡΗ Κατινάκη Καθ. Γαλλικής γλώσσας, ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δημούδης Πολ. Μηχανικός Πρόεδρος της ΕΜΕΙΣ, ΤΑΚΗΣ Χατζόπουλος δημιουργός της εκπομπής "Παρασκήνιο, ΝΙΚΟΣ Ασλανίδης δημοσιογράφος, ΒΑΣΙΛΗΣ Γιαννογλούδης Μαθηματικός- Αντιπρ ΕΜΕΙΣ συζητάει με τον ΓΙΑΝΝΗ Μπούλιο Χημικό- Οινοποιό και οικοδεσπότη της Gazoritis Winery και ο ΒΑΣΙΛΗΣ Βαφειάδης Υπευθ. Πολιτισμού της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας, γνωστός και βραβευμένος ζωγράφος και εικαστικός!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: