Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 12η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ, με Γιώργο Καπουτζίδη

Τελευταία παράσταση της 12ης Πανεπιστημιάδας Θεάτρου η "Χαρτοπαίχτρα" του Ψαθά, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας! 

Γεμάτη η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ως και ο εξώστης, θερμό και το χειροκρότημα. 
Γεμάτο κάθε μέρα το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών που φιλοξένησε τις παραστάσεις της 12ης Διεθνούς Πανεπιστημιάδας Θεάτρου, που έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής.

Δέκα ημέρες, 10 παραστάσεις, 10 Πανεπιστήμια από 4 χώρες! 

Ο Δήμος Σερρών κρατάει ζωντανό έναν μοναδικό θεσμό που μας κάνει να αγαπάμε το θέατρο και να θαυμάζουμε τα ταλέντα της νέας γενιάς! 
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Σερρών Σοφία Μπιτζίδου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, συγχαίρουν τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την σκηνοθέτιδά τους, στο τέλος της παράστασης. 

Μετά τον αγαπημένο ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη [Christos Chatzipanagiotis] που βρεθηκε για δύο μέρες στην Πανεπιστημιάδα, σήμερα στο κοινό ο επίσης αγαπημένος αλλά και δικός μας (Σερραίος γαρ) Γιώργος Καπουτζίδης΄!! 

Με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού έδωσε αναμνηστικά στα μέλη του θιάσου και καταχειροκροτήθηκε μαζί τους στο κλείσιμο της φετινής, πετυχημένης διοργάνωσης. 

Παλιά η γνωριμία μας! Του έκανα την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, πριν ακόμη γίνει πασίγνωστος! Αναμφισβήτητα ταλαντούχος! 

Με την παρουσία τους οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί ενίσχυσαν τον θεσμό και στήριξαν την προσπάθεια του Δήμου και των φοιτητών. Σημαντικό!! 


Και του χρόνου! 


Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: