Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Παρουσιάστηκαν τα Πρακτικά του 2ου Πανσερραϊκού Συνεδρίου


Σε μία όμορφη εκδήλωση στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών "Καφταντζής" παρουσιάστηκε το βιβλίο των Πρακτικών του 2ου Πανσερραϊκού Συνεδρίου.

Βέβαια η προσέλευση του κόσμου και η ανταπόκριση απ΄ όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ν. Σερρών δεν ήταν η αναμενόμενη, παρότι είχαν προσκληθεί .......

Η Ομοσπονδία είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα δημόσιο Απολογισμό του 2ου Πανερραϊκού Συνεδρίου. Ο Πρόεδρος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά εκείνα που χαρακτηρίζουν το Πανσερραικό Συνέδριο ως πετυχημένο και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του.

Η Γραμματέας της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στο θέμα των συμμετοχών του Συνεδρίου και τόνισε οτι θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη

Ο ταμίας της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στον οικονομικό απολογισμό του Συνεδρίου και τόνισε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας αλλά και των Πολιτιστικών Συλλόγων λόγω της οικονομικής κρίσης.

Την παρουσίαση του βιβλίου των Πρακτικών έκαναν με πολύ μεγάλη επιτυχία η δημοσιογράφος κ. Αριάδνη Παπαφωτίου και ο ψυχίατρος κ. Μιχάλης Σωτηρίου. Παρουσίασαν εναλλάξ όλες τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις του συνεδρίου αλλά και τις τοποθετήσεις των Συνέδρων και την έρευνα που διεξήγαγε η Ομοσπονδία στα πλαίσια του συνεδρίου για την επίδραση της οικονομικής κρίσης στους Σερραϊκούς Συλλόγους.Έδωσαν μία πλήρη πετυχημένη εικόνα του συνεδρίου.


Η εκδήλωση έκλεισε μελωδικά με την υπέροχη χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Νιγρίτας , υπό την διεύθυνση του κ. Αστερίου Γούναρη που ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας.

Την όλη εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος κ. Νάντια Δερέμπεη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Σερρών κ. Τζελέπης, ο πρ. Υπουργός κ. Λεονταρίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Σερρών κ. Σοφία Μπιτζίδου, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Μασλαρινός και Σπυρόπουλος, και ο Γ.Γραμματέας του Επιμελητηρίου Σερρών κ.Κίρπιτσας [Αναδημοσίευση από το blog: http://a-maslarinos.blogspot.gr/ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: