Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΨΑΡΙΛΑ Η ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;

Επεκτάθηκε μεν η Λαϊκή Αγορά των Σερρών, όμως όπως φαίνεται χωρίς να υπάρχουν οι αντίστοιχες υποδομές στους νέους δρόμους.
Έτσι τα παράπονα των κατοίκων επί της οδού Κομνηνών, όπου πρόσφατα μεταφέρθηκαν τα υπαίθρια ιχθυοπωλεία, είναι πολλά και οι διαμαρτυρίες έντονες!

Διότι το υπάρχον δίκτυο αποχέτευσης του συγκεκριμένου δρόμου, δεν επαρκεί για να παροχετεύσει το σύνολο των ψαρόνερων που χύνονται από τους πάγκους, μια και κατασκευάστηκε με «οδηγό» αποκλειστικά τις ανάγκες των γύρω πολυκατοικιών.
Αποτέλεσμα; Τα λιμνάζοντα απόνερα των ιχθυόπαγκων, να …«μοσχομυρίζουν» όλη τη γειτονιά και για πολλές μέρες μετά την Τρίτη!!
Πολλά τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε χθες το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Σερρών από όπου, όπως μου είπαν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι, παραπέμφθηκαν στη Νομαρχία, μια και «αυτή ενέκρινε την τοποθέτηση των ιχθυόπαγκων στον συγκεκριμένο δρόμο της Λαϊκής ».


«Μα καλά, γιατί μετά δεν πλένετε το μέρος τουλάχιστον, ώστε να περιοριστεί η μυρωδιά αλλά και η ρύπανση» ρώτησαν οι κάτοικοι, για να πάρουν την αφοπλιστική απάντηση:
«Έχουν μείνει ελάχιστοι υπάλληλοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Σερρών. Δεν προλαβαίνουν μέσα στο ωράριο εργασίας τους να πλύνουν και τους δρόμους της Λαϊκής».


Και πραγματικά. Από τη νέα χρονιά, που έληξαν όλες οι συμβάσεις των έκτακτων εργαζόμενων στην Καθαριότητα του Δήμου Σερρών, μονοψήφιος είναι ο αριθμός των μονίμων που απασχολούνται ανά βάρδια με την καθαριότητα του συνόλου των δρόμων της πόλης.
Το αποτέλεσμα είναι, πως εδώ και έναν μήνα τουλάχιστον έχουν να πλυθούν οι δρόμοι της Λαϊκής Αγοράς!!
Κι άντε. Οι θερμοκρασίες είναι ακόμη χαμηλές.

Σε λίγες εβδομάδες που «θα μυρίσει καλοκαιράκι» οι κάτοικοι της Κομνηνών θα το «ανασάνουν»;

Ή θα τους πνίξει η …ψαρίλα!!!

(ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης)


Δεν υπάρχουν σχόλια: