Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.

• Σε έντονο ύφος  η ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική εφημερίδα «Η Πρόοδος», για την επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής από άγνωστους,  με λοστούς και πέτρες, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μέρος της πρόσοψης των γραφείων της.

(Βλέπε σχετικά, στα σχόλια του "Καθρέφτη", στην ανάρτηση της Δευτέρας 23/2/09)


• Απαράδεκτη ενέργεια από την πλευρά των δραστών, που λίγο νωρίτερα, (άλλοι άραγε ή οι ίδιοι;;), πέταξαν κόκκινη μπογιά, στην πρόσοψη του κτιρίου της Εθνικής Τράπεζας, στην Πλατεία Ελευθερίας.
• Έτσι κάνανε την "επανάστασή" τους οι "νυχτερινοί περιπατητές" των Σερρών, και γίνανε "ήρωες" στην ιστοσελίδα http://athens.indymedia.org, που φιλοξένησε την είδηση!
• (Φαντάζομαι μετά από όλα αυτά, οι …επαναστάτες, θα έφαγαν ήρεμα τον ...πατσά τους, στον πεζόδρομο)!!! 

-----------------------------------------------------------------

H ανακοίνωση της εφημερίδας "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" για την επίθεση που δέχτηκαν από αγνώστους, τα ξημερώματα της Κυριακής (22/2) : 

"Φασιστικά στοιχεία, που αυτοϊκανοποιούνται να κομπορρημονούν πως ανήκουν στο «αναρχικό και γενικό επαναστατικό κίνημα», προκάλεσαν ζημίες στην πρόσοψη των γραφείων της «Προόδου».
Με πέτρες και λοστούς έσπασαν δύο υαλοπίνακες, ενώ χτύπησαν και την φωτεινή επιγραφή της εφημερίδας μας.
Πρόκειται για αλήτες της νύχτας, οι οποίοι, στο πρόσφατο παρελθόν προκάλεσαν ανάλογες φθορές σε καταστήματα των οδών Ιακώβου Ορεινού, Λεωνίδα Παπαπαύλου, Μανώλη Ανδρόνικου κ.λ.π. 
Οι δράστες «χτύπησαν»’ τα ξημερώματα της Κυριακής. Τότε που δρουν μόνο τα κακοποιά στοιχεία. Άτομα που δεν εργάζονται ποτέ, μισούν την κοινωνία, διότι, οι ίδιοι είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν κάτι στη μίζερη ζωή τους.
Δρουν συνωμοτικά, ανώνυμα, δεν έχουν το στοιχειώδη ανδρισμό να βγουν στο φως. Μάλιστα, για τις φθορές που προκάλεσαν στην ``Πρόοδο’’, ανήρτησαν ανώνυμη ανακοίνωση στο Διαδίκτυο. Μια ανακοίνωση ασύντακτη που βρίθει ορθογραφικών λαθών. 
Ας ξανατολμήσουν, αυτά τα θρασύδειλα ανθρωπάρια, να πλησιάσουν την «Πρόοδο». Εγκαταστάθηκε ήδη σύστημα παρακολούθησης, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Και, φυσικά, αν με την επίθεσή τους είχαν σκοπό να φιμώσουν την εφημερίδα μας, πλανώνται πλάνην οικτράν! Ο φασισμός τους δεν θα περάσει".

(ΦΩΤΟ από: infoserres)

Δεν υπάρχουν σχόλια: