Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΚΑΛΩΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!!

Επιστροφή της στήλης στη συνηθισμένη της γωνιά. 
• Μετά από ενάμιση μήνα απουσίας, νοστάλγησε και η γράφουσα αυτή την καθημερινή επαφή με όλους εσάς τους αναγνώστες και φίλους της «Ε», που ξέρουμε πως μας διαβάζετε, μας κουβεντιάζετε με τους φίλους και τις παρέες σας, μας τηλεφωνείτε και μας αναζητάτε για να μας πείτε τη γνώμη σας, να μας μεταφέρετε παρατηρήσεις, να μας κάνετε υποδείξεις και πολλές φορές, για να μας επαινέσετε!. 
• Όμως, κακά τα ψέματα! Καλές και χρήσιμες οι διακοπές. «Ξεφορτώνει» λίγο το μυαλό, αλλάζει η διάθεση, αλλάζουν και οι παραστάσεις. Χαλαρώνει η καθημερινότητα και αυξάνει η θετική ενέργεια. Απαραίτητα πράγματα!
• Αυτό έκανα κι εγώ. «Κανακέψαμε» λίγο τους εαυτούς μας, βρεθήκαμε ως οικογένεια, πήραμε τους δρόμους και ψάξαμε για φιλικές γωνίες και ανθρώπους, για να πάρουμε και να δώσουμε, να μοιραστούμε και να επικοινωνήσουμε.
Ωραίο ήταν αυτό το καλοκαίρι και χαίρομαι που ολοκληρώθηκε όμορφα και ομαλά. Έτσι μόνο γίνεται ευχάριστη η επιστροφή!!
• Ως «σπονδή» λοιπόν στο καλοκαίρι που (ημερολογιακά) φεύγει, η στήλη μοιράζεται μαζί σας, μερικές εικόνες από τις θερινές της στάσεις. Τόποι όμορφοι, που γίνονται μοναδικοί όταν τους χαίρεσαι μαζί με τους δικούς σου!
   
Η καταπληκτική παραλία των Εγκρεμνών στην όμορφη Λευκάδα (αριστερά) και τα επιβλητικά Αθαμανικά Όρη, στο νότιο τμήμα της Πίνδου.

   
Η μοναδική κεντρική αίθουσα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου με το άγαλμα του Δαρβίνου και (δεξιά) το μυστηριακό Στόουνχέτζ.
 
Η αίθουσα του Παρθενώνα, στον δεύτερο όροφο του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, στην Αθήνα. Το εισιτήριο μέχρι το τέλος του χρόνου, θα είναι μόλις 1€. 

• Άντε! Καλώς (ξανα) βρεθήκαμε!!

ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

3 σχόλια:

gskapetis είπε...

Βρε καλώστο το κορίτσιιιιι! Αυτό το "εγώ τη κάνω" βαρέθηκα να το βλέπω, αλλά εσύ δεν βαρέθηκες ως φαίνεται να γυρίζεις και καλά έκανες. ΄Ολα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν, αρκεί να μας αφήνουν παρακαταθήκες, μνήμες και ωραίες στιγμές να τις θυμόμαστε. Καλωσόρισες γλυκειά μου, δεν λέω καλό χειμώνα, όπως ξέρεις είμαι διακριτικός, αργότερα τέτοιες ευχές. Εγώ φεύγω αύριο για λίγες μέρες δυστυχώς και τα ξαναλέμε από Πέμπτη 27/8.

ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου είπε...

Γειά σου φίλε Γιώργη από την ωραία Σάμο!
Σ` ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Κι εσύ, καλώς να φτάσεις εκεί που θα πας να ξεκουραστείς και με το καλό να επιστρέψεις (θα περιμένω να διαβάσω εντυπώσεις)!
Θα τα πούμε (πότε ανεβαίνεις Σέρρες?).

Anestis Ketsetzidis είπε...

Καλώς ήρθες.
Καλό Χειμώνα.