Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

RIGILLIS`s CALLING?!

• Κατηγορηματική ήταν η πηγή μου και βεβαιότατη για την αλήθεια της πληροφορίας που μου έδινε:
«Η Ρηγίλλης, άρχισε από χθες τα τηλεφωνήματα στους εν ενεργεία βουλευτές της ανά την επικράτεια, να ετοιμάζονται για εκλογές. Είμαστε κοντά στην κάλπη»!

• Μέσα σε όλα λοιπόν που γράφονται για το θέμα, μεταφέρω και την πληροφορία αυτή (σημειώνοντας πως είναι «εκ των έσω»), η οποία πρέπει να σας πω πως συνοδευόταν και από ημερομηνία διεξαγωγής των επόμενων (και πρόωρων) εκλογών: Την 18η Οκτωβρίου!

• Άρα: «Τρεχάτε ποδαράκια μου» υποψήφιοι! Οι εκλεγμένοι ήδη βουλευτές για να ξαναψηφιστούν από τον κόσμο,
• και οι επίδοξοι πρώτα για να μπουν στο ψηφοδέλτιο και μετά για να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι αξίζουν ένα βουλευτικό έδρανο.

• Η αλήθεια ή όχι της πληροφορίας, θα προκύψει εκ των πραγμάτων. Ίσως ακούσουμε τα νέα και από τον ίδιο τον Καραμανλή, στην Έκθεση στις 6 Σεπτεμβρίου.
Επιτόπιο τεστ: Αν από σήμερα πυκνώσουν οι τηλεοπτικές παρουσίες και «παρεμβάσεις» των …γνωστών Σερραιογαλάζιων του Κοινοβουλίου (ελπίζω να μην ξέχασε να τους ειδοποιήσει το κόμμα), τα τηλεφωνήματα πράγματι έγιναν!
Και φυσικά, θα ακολουθήσουν και οι άλλοι!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ : Την 18η Οκτωβρίου οι εκλογές! Σε 50 μέρες από σήμερα
http://kathrefti.blogspot.com/2009/08/rigilliss-calling.html

Ποιοι από όσους και όσες ήταν στην λίστα των τριών κομμάτων που εξέλεξαν στα Σέρρας Βουλευτή (ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΛΑΟΣ )την περασμένη φορά θα είναι έξω αυτή τη φορά; (να μία καλή δημοσκόπηση στο blog σου)

Ποιοι από αυτούς και αυτές που πύκνωσαν τις εμφανίσεις στα κανάλια θα είναι μέσα στις νέες λίστες των τριών κομμάτων που εξέλεξαν στα Σέρρας Βουλευτή (ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΛΑΟΣ ) την περασμένη φορά ; (να άλλη μία καλή δημοσκόπηση στο blog σου)

Ανώνυμος είπε...

Ξανανοίγει το «χρονοντούλαπο» της Ιστορίας
Στις 6 μονάδες η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ
www.zougla.gr
Σαφέστατο προβάδισμα νίκης δίνουν στο ΠΑΣΟΚ οι πρώτες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Η διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΣΑΟΚ και τη κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κινείται στα όρια του 6%, ενώ σε κάποια από αυτές για πρώτη φορά ξεπερνά το ψυχολογικό όριο των 6 ποσοστιαίων μονάδων.

Στη δημοσκόπηση της Marc, η ψαλίδα βρίσκεται στο 6,2%, με το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 33,7% έναντι 27,5% για το κυβερνών κόμμα.

Σε αντίστοιχο γκάλοπ της Alco, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται 31,7% και η ΝΔ ακολουθεί με 25,7%.

Το ΚΚΕ αναδεικνύεται τρίτο κόμμα και στις δύο έρευνες (7,8% στη Marc, 7,5% στην Alco), ενώ ακολουθούν ο ΛΑΟΣ (5,7% και 5,3% αντίστοιχα) και ο ΣΥΡΙΖΑ (3,2% και 3,5%).

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταγράφουν ποσοστά κάτω του 3% και δεν εξασφαλίζουν έδρα στη Βουλή.

Σύμφωνα με την μέτρηση της Αlco το ΠΑΣΟΚ πλησιάζει την αυτοδυναμία καθώς φαίνεται να εξασφαλίζει 148-149 έδρες έναντι 98-99 για τη ΝΔ.

Καταλληλότερος ο Παπανδρέου

Για πρώτη φορά από τότε που αναδείχθηκε πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής χάνει και τον άτυπο αλλά πολιτικά ισχυρό τίτλο του «καταλληλότερου για πρωθυπουργός».

Στη δημοσκόπηση της Alco ο Κώστας Καραμανλής χάνει τον τίτλο που κατείχε ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια μένοντας πίσω ακόμα και από τον «κανένα».

Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει ποσοστό 33,7%, ο «κανένας» 32,5% και ο Κώστας Καραμανλής 31,1%.

Ανώνυμος είπε...

serresdebate.blogspot.com