Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ!



  • Την περασμένη Παρασκευή η πόλη των Σερρών, υποδέχτηκε τη «Φλόγα της Αγάπης», στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας που ξεκίνησε τον Αύγουστο από την Αθήνα, για να καταλήξει στις 17 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη, όπου και θα πραγματοποιηθεί φέτος η 24η Πανελλήνια Συνάντηση των Εθελοντών Αιμοδοτών της χώρας μας.
  • Φοιτητές των ΤΕΦΑΑ Σερρών και Πυροσβέστες μετέφεραν της Φλόγα και μαζί το μήνυμα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης σε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη.


  • Η Φλόγα έκανε συνολικά επτά στάσεις στις Σέρρες, ξεκινώντας από το Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας και καταλήγοντας στη Νομαρχία. Διανυκτέρευσε στην Τερπνή.
  • Στο νομό μας το κίνημα των εθελοντών αιμοδοτών είναι ανεπτυγμένο και το Νοσοκομείο εμφανίζει επάρκεια σε φιάλες αίματος και των παραγώγων του, ώστε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Προϊσταμένη της Αιμοδοσίας, βιοπαθολόγος Κατερίνα Τζιούρα: «αυτή την περίοδο, μπορέσαμε να τροφοδοτήσουμε μέχρι και τα Νοσοκομεία που ήταν σε καραντίνα λόγω του Ιού του Δυτικού Νείλου».
  • Ψυχή της διοργάνωσης όπως πάντα ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης: Γιάννης Νούλης, Χρήστος Δρούγκος κ.α., που είναι άλλωστε και στελέχη του πανελλήνιου κινήματος εθελοντών αιμοδοτών.



ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: