Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17 Νοέμβρη 1973.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.serrestv.gr/tv/article_read.php?a=828

Για τη δημιουργία νέου κόμματος από την Ν. Μπακογιάννη

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για <> στελεχών που θα μετακομίσουν , για<>στελέχη της ΝΔ τα οποία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα κίνηση της κ. Μπακογιάννη και τόσα άλλα που είδαμε και διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες. Δυστυχώς θα απογοητευτούν όσοι ποντάρισαν σε αυτό το θέμα. Έγραψα πριν από μέρες τι θα χαρακτηρίζει αυτούς που θα προσχωρήσουν στο νέο κόμμα και πόσο καλό θα κάνει στην ΝΔ η αποχώρησή τους. Υπήρχαν αξιόλογα στελέχη της ΝΔ που ήταν υποστηρικτές μεν της κ. Μπακογιαννη αλλά όσο ήταν στο κόμμα που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής.
Τώρα αυτά τα άτομα βλέποντας ποιοι βγαίνουν στα κανάλια και δηλώνουν <> του νέου κόμματος δεν κάνουν ούτε σκέψη να σταθούν στο πλευρό της κ. Μπακογιάννη.
Κλειστή κοινωνία <>και όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι αξιόλογοι υποστηρικτές της κυρίας και θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά στην ΝΔ ,σας πληροφορώ λοιπόν μια μέρα πριν ότι κανείς από αυτούς δεν θα είναι στο πλευρό της .
Η απόφαση της κ. Μπακογιάννη να ξεκινήσει με 31 μέλη στους 52 νομούς και η ποιότητα αυτών πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μάς δημιουργεί μια αίσθηση για το μέλλον του νέου κόμματος .
ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ