Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΝΗ

Μοιραίο ήταν το ψάρεμα με βάρκα για πατέρα και γιο 72 και 32 ετών αντίστοιχα στη λίμνη Κερκίνη, καθώς όπως όλα δείχνουν έχασαν τη ζωή του από πνιγμό όταν αναποδογύρισε η βάρκα τους.


Τα πτώματα των δύο ψαράδων βρέθηκαν από συγχωριανούς τους να επιπλέουν στην επιφάνεια της λίμνης, 200 μέτρα από την ακτή, αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Πατέρας και γιός έφυγαν από τις 8 το πρωί με εξαιρετικό καιρό, για να ψαρέψουν στην Κερκίνη.

Η αργοπορία τους ανησύχησε την οικογένειά τους που ζήτησε βοήθεια από τους συγχωριανούς για τον εντοπισμό των αγνοούμενων. 

Η κινητοποίηση που έγινε ήταν μεγάλη και οι έρευνες εκτεταμένες.



Δεν ήξεραν κολύμπι

Ο 72χρονος ήταν έμπειρος ψαράς,  όμως σύμφωνα με συγγενείς και φίλους της οικογένειας η μεταλλική βάρκα που χρησιμοποίησε θεωρείται εξαιρετικά ασταθής ενώ ούτε αυτός ούτε και ο 32χρονος γιός του γνώριζαν κολύμπι.

Στο σημείο που βρέθηκαν, το βάθος του νερού είναι μόλις 3 μέτρα.

 Αδιευκρίνιστοι παραμένουν οι λόγοι που η βάρκα αναποδογύρισε και βυθίστηκε, παρασύροντας τους δύο ψαράδες στο υγρό τους τάφο, βυθίζοντας μαζί οικογένεια και χωριό, στο πένθος.

Τραγική ειρωνεία; Ο 32χρονος είχε πριν λίγους  μήνες επιστρέψει στην πατρική εστία για λόγους επιβίωσης αποφασίζοντας να συνεχίσει τη ζωή του στο χωριό, μια και είχε χάσει τη δουλειά του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών, ο θάνατος των δύο ψαράδων οφείλεται σε πνιγμό ενώ το αρμόδιο αστυνομικό Τμήμα διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

ΦΩΤΟ: Α.Π.- Καθρέφτης

2 σχόλια:

Unknown είπε...

o 32xr h3ere kolumpi!
o 8eios mou h3ere...

Unknown είπε...

h3ere kolumpi o 32xronos,,,o 8eios mou h3ere kolumpi! o papous mou den h3ere kai ton phre ston pato mazi tou. o 8eios mou mporouse na so8ei alla den h8ele na afisei ton patera tou an pnigei