Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΕΙΔΟΜΕΝΗ: ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

--Η θέση μου είναι σταθερή και καθαρή επί τέτοιων θεμάτων. 
Να εφαρμοστούν οι νόμοι. 

--Στην Ειδομένη, μερίδα μεταναστών (δεν μιλώ για πρόσφυγες) ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ απροκάλυπτα, προβαίνοντας ακόμη και σε πράξεις ενδυνάμει απειλητικές και για τους ίδιους τους εθελοντές που ήταν εκεί μήνες ολόκληρους, προς εξυπηρέτηση, σίτιση και φροντίδα τους.

--Υπάρχουν αλλοδαποί μετανάστες που εδώ και δύο μέρες καταστρέφουν δημόσια περιουσία (ρήμαξαν τον καταυλισμό και τον εξοπλισμό του και μεγάλο τμήμα των εγκαταστάσεων και των βαγονιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ), παρακωλύουν εθνικές συγκοινωνίες (δεκάδες τα εγκλωβισμένα φορτία με χιλιάδες ευρώ επιβάρυνση στους μεταφορείς), ενώ με πετροπόλεμο τραυματίζουν άνδρες της ΕΛΑΣ και αλλοεθνείς τους συνεγκλωβισμένους στην Ειδομένη. 

--Αν λοιπόν υπάρχει ακόμη κράτος που λέγεται Ελλάδα, με κυβέρνηση, διοίκηση και επικράτεια, ας εφαρμοστούν οι ΝΟΜΟΙ. 


--Η Αλληλεγγύη μας προς τα θύματα πολέμου, δεν περιλαμβάνει άσυλο, σιωπητήριο και ανοχή σε παρανομούντες, καταστροφείς και εκφοβιστές... 


--Να αφαιρεθεί από τους ταραξίες η δυνατότητα να εκθέτουν και να προβοκάρουν με τις πράξεις τους, τους διερχόμενους από την Ειδομένη καταγεγραμμένους πρόσφυγες, από τους οποίους επιπλέον με την βλακεία τους στερούν την τροφη, την προστασία, την ένδυση και την περίθαλψη. 


--Ας αναρωτηθούν όσοι τους παρασέρνουν στο ασχημονείν. Γιατί να θέλουν ΤΕΤΟΙΟΥΣ μετανάστες(?) η Ευρώπη και η χώρα μας? 


Α.Π.

1 σχόλιο:

Παναγιώτης είπε...

Προσφυγες Αριαδνη ειναι οσο βρισκονται στην πρωτη χωρα που συναντανε και ειναι η τουρκια , αφου φυγουν απο αυτη ειναι και αυτοι μεταναστες και μαλιστα παρανομοι.

Τωρα το γιατι δεν πανε στις γειτονικες αραβικες χωρες και θελουν να βρεθουν στην ευρωπη ειναι ενα ερωτημα. Ακομη λογω του οτι ειμαστε στην σεγκεν προτιμανε εμας και οχι την βουλγαρια που δεν ειναι, να περασουν στην ευρωπη , δηλαδη ενω η εξοδος απο την σεγκεν θα μας σωσει απο αυτους , οι προσκυνημενοι και οι πρακτορες παρουσιαζουν αυτη την εξοδο ως καταστροφη.