Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΟ Facebook.

  • Μπορεί «Λέσχη Φωτογραφίας» να μην έχουμε στις Σέρρες, αν και (η στήλη το έχει ξαναγράψει) οι εξαιρετικοί φωτογράφοι (βραβευμένοι επαγγελματίες και εμπνευσμένοι ερασιτέχνες) δεν μας λείπουν,
  • έχουμε όμως και ευτυχώς, «Ηλεκτρονική Φωτογραφική Λέσχη» που μάλιστα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και χιλιάδες φωτογραφίες για να βλέπουν και να θαυμάζουν οι χρήστες του διαδικτύου και τα μέλη του Facebook.
  • Η σελίδα «Σέρρες/Serres» στο Facebook (τόπος κοινωνικής δικτύωσης) δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του συνεργάτη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών του Θανάση Αθανασιάδη και περιλαμβάνει 3.500 φωτογραφίες από όλο το νομό Σερρών, τις οποίες διέθεσαν περί τους 20 Σερραίοι φωτογράφοι, που αποτύπωσαν με ταλέντο και αγάπη όλες τις γωνιές του όμορφου νομού μας.
  • Η σελίδα έχει πάνω από 10.000 μέλη και περίπου 200 φωτογραφικά άλμπουμς αλλά και video, καταγράφοντας «τρελή» επισκεψιμότητα από Σερραίους και μη από όλο τον κόσμο!
  • Φυσικά δεν χρειάζεται η στήλη να υπογραμμίσει την μεγάλη διαφήμιση που γίνεται στο νομό μας μέσω της συγκεκριμένης σελίδας!
  • Δημοσιεύω λοιπόν σήμερα κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες και σας παραπέμπω στο Internet για περισσότερα.
  • Μπράβο στους φωτογράφους μας και τον Θανάση, για την πρωτοβουλία, (αν και καιρός είναι να κάνουμε μία «κανονική» Λέσχη όπως και όλες σχεδόν οι άλλες πόλεις)!

«Μενοίκιο όρος». Αεροφωτογραφία των Γ. Μαδεμλή και Δ. Αθανασίου.

«Γάζωρος» του Μιχ. Κωνσταντινίδη.

«Λαιλιάς» των Ζ & Ν Μανδηλιώτη.

«Στρυμόνας» της Χριστ. Παπαφράγκου.

«Πεζόδρομος στο Χριστός» του Χρήστου Κοκκίδη.

«Νιγρίτα» της Αθανασίας Δεληγιάννη.

9 σχόλια:

Serres_Admin είπε...

Symfwnw oti einai mia poli kali selida gia tis Serres alla na min ksaxnate kai tin proti selida pou dimiourgithike xronika gia tis Serres sto Facebook sto link: http://www.facebook.com/home.php?#/Serres.Greece?ref=ts
Distixws den vlepw kamia anafora se autin an kai arketes fores exei filoksenisei artha apo to blog sas kai enimeronei tous Serraious gia ta tektenomena sto Nomo Serrwn.H mia selida einai kathara kallitexniki mia kai filoksenei fwtos apo olo ton Nomo (kai mpravo ston dimiourgo tis) kai i alli einai kathara enimerotiki kai exei skopo na prwothisei tin eikona mas pros ta eksw kai egine apo kathara prosopiko meraki xwris ta mesa pou diathetoun alloi...

Ανώνυμος είπε...

apiseteutes photografies! euge paidia! se olous.

ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου είπε...

Φίλε Serres στο FB, έγινα ήδη fun σου!!
Ευχαριστώ για τις αναφορές στο blog.
:-))

Serres_Admin είπε...

Euxaristw kai egw gia tin filoksenia ka. Papafwtiou kai synexiste na grafete panta toso endiaferonta arthra!Kalimera :-)

Kelly Valtadorou είπε...

απίστευτες φωτογραφίες, μπράβο. Να μας θυμίζει κάποιος πόσο όμορφος (τελικά) είναι ο νομός μας. Ευχαριστούμε.
Κέλυ Βαλταδώρου

gskapetis είπε...

Καλή μου Αριάδνη καλημερίζω από Σάμο. Πώς έγινε εσύ θαυμάστρια του Σέρρες κι εγώ δεν μπορώ; ΄Αραγε δέχεται και ανέβασμα φωτογραφιών; Ιδού τα ερωτήματα...

Lia Makri είπε...

Ο Ομάδα φωτογραφίας κάνει καταπληκτική δουλειά και μας θυμίζει πόσο όμορφο Νομό έχουμε. Είναι η καλύτερη και ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση του Νομού μας στο facebook.

Απόστολος Δήμου είπε...

Πολύ καλά έθεσε το θέμα ο Serres_Admin
Από την μια έχουμε μια σελίδα με Σερραίους φωτογράφους που λειτουργούν σαν Ομάδα και προβάλουν τον Νομό με την Ποιότητα των φωτογραφιών τους και το ευρετήριο των θεμάτων τους. Είμαι Σερραίος και ζω στην Αθήνα και στο γραφείο μου όλοι οι συνάδελφοι μου έχουν γίνει φανατικοί fun της Σελίδας.
Και από την άλλη έχουμε μια φιλότιμη - ατομική προσπάθεια που προσπαθεί να συλλέξει υλικό κάνοντας αντιγραφή και επικόλληση 1-2 link από διάφορα Σερραϊκά – Site και blogs. Κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό δεν θεωρείται ενημέρωση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

συνχαρυτηρια στην ομαδα φωτογραφιας.Καιπρωσοπικα στην χριστινα παπαφραγκου,που με τις πολυ ωραιες φωτογραφιες τις ,μας βοηθησε στην προβολη των παραδοσιακων προιωντον απο βουβαλι,σε ολη την ελλαδα.