Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΟΥ ΟΥΟΥΥ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!

  • Και μια και μιλάμε για γιορτές, κατανάλωση και παρέα, ο νομός μας δεν συμπεριλαμβάνεται από την συντάκτρια των προχθεσινών ΝΕΩΝ στους δημοφιλείς προορισμούς των γιορτών,

· αφού ουδεμία αναφορά γίνεται στο ρεπορτάζ της ούτε στη Λίμνη Κερκίνη με τα δεκάδες πανέμορφα και οικονομικά καταλύματα, ούτε φυσικά στον Λαιλιά, που έτσι κι αλλιώς δεν αναφέρεται από κανέναν εδώ και χρόνια!

· Εδώ θα μου πείτε, το Φαλακρό της Δράμας που είναι μεγαλύτερο, πιό οργανωμένο και γνωστότερο δεν μνημονεύεται στον πίνακα του δημοσιεύματος, για τον Λαιλιά παραπονιέσαι;

· Ε ναι! παραπονιέμαι, γιατί υπολόγιζα πως η Νομαρχιακή εκστρατεία και ο Γιώργος Καπουτζίδης, θα μας έφερναν πιο κοντά και στα γραφεία των συναδέλφων της Αθήνας!

2 σχόλια:

Μιμήκα Τόσιου είπε...

Αριάδνη μετά από ρεπορτάζ που έκανα και δημοσιεύτηκε στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, για την τουριστική κίνηση του νομού μας και ειδικότερα για τα καταλύματα γύρω από την Κερκινη και το Άγκιστρο, σας πληροφορώ ότι υπάρχει πληρότητα 100%. Δεν υπάρχουν δωμάτια ούτε για Χριστούγεννα, ούτε για Πρωτοχρονιά. Μάλιστα οι περισσότεροι ξενοδόχοι μου είπαν ότι φέτος είναι καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά…. Αυτοί που επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές στο νομό μας επί το πλείστον είναι Θεσσαλονικείς και Αθηναίοι, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 60 ευρώ με πρωινό και φτάνουν τα 120ευρω.

Μιμήκα Τόσιου

ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου είπε...

Ετσι είναι Μιμήκα.
Κι αυτό, παρότι είμαστε "αόρατοι" για τα μεγάλα ΜΜΕ της Αθήνας!

Σκέψου όμως πόσες νέες επενδύσεις θα μπορούσαν να γίνουν (άρα και νέες θέσεις εργασίας να προκύψουν),
αν οι ομορφιές του νομού μας,
συμπεριλαμβάνονταν στους must προορισμούς όλου του χρόνου (έτσι όπως τους διαμορφώνουν οι συντάκτες των Αθηναικών εντύπων)!!!