Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ?!!

  • Δεν ξέρω ποιανού απόφαση είναι το ΚΤΕΛ της Νιγρίτας να διατυμπανίζει με αυτόν τον τρόπο την Καραμανλοφροσύνη του, αλλά είναι κρίμα να εκθέτει σε σχόλια έναν πολιτικό σαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον οποίο καλώς ή κακώς, δεν λατρεύουν όλοι το ίδιο!
  • Η φωτογραφία του πάνω από το ρολόι τοίχου, τον πίνακα ανακοινώσεων και τα κεφάλια εργαζόμενων και πολιτών στην αίθουσα αναμονής, τουλάχιστον παραξενεύει!

  • Ο σταθμάρχης, κάποιος οδηγός ή ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, μπορούν να έχουν τις κομματικές τους απόψεις και εκτιμήσεις για τα πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής, αλλά να τις επιβάλλουν κιόλας σε όλους, δια …αναρτήσεων στους τοίχους του χώρου εργασίας τους..!

  • Δεν παρεξήγησα τα όσα άθελά μου άκουσα να λένε σε ανδρική συντροφιά που περίμενε το δρομολόγιο στην αίθουσα. Εξάλλου, δεν ψήφιζαν όλοι τον Καραμανλή, για να μιλάνε με καλά λόγια γι` αυτόν!
  • Αλλά οι κουβέντες τους έγιναν αφορμή να λυπηθώ, για το γεγονός πως μία πολιτική φυσιογνωμία σαν αυτόν, λόγω της φύσης του χώρου όπου κάποιος κρέμασε την εικόνα του, να μετατρέπεται καθημερινά σε «πρόκληση» για πολλούς!
  • Δεν ξέρω αν στο ΚΤΕΛ Νιγρίτας νιώθουν τον συγκεκριμένο Έλληνα πολιτικό κάτι σαν τον Κεμάλ ώστε να αναρτούν το πορτραίτο του σε δημόσιους χώρους, αλλά σίγουρα η Νιγρίτα δεν ανήκει στην Τουρκία.
  • Κι από ότι φαίνεται ούτε και η πλειοψηφία των μετακινούμενων με τα λεωφορεία της, δεν έχουν την πρόθεση να αποκτήσουν πολιτική νοοτροπία Τούρκου.

  • Υπάρχουν καταλληλότερες θέσεις και χώροι για τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή κύριοι. Όπως και γι` αυτές του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κωστή Στεφανόπουλου ή του Κένεντυ!
  • Εδώ στην αίθουσά σας δεν έχετε αναρτήσει καλά καλά Σταυρό (όχι ότι θα τον προτιμούσα, αλλά μιλάμε για το θρησκευτικό σύμβολο του 98% του πληθυσμού της χώρας μας), η δήθεν…«απόδοση τιμής» σε πολιτικά πρόσωπα σας έλειπε!!
ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

3 σχόλια:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Οι άνθρωποι προφανώς, ξέρουν να εκτιμούν τους 'ευεργέτες τους' !Πως αλλιώς ;
Καλό Σ/Κ

Ανώνυμος είπε...

Emena pantws pou anikw ston politiko xwro pou idryse o Ethnarxis kathws kai poli perifanos pou itan Serraios,den me enoxlei katholou to theama agapiti Ariadni!H sygkrisi pantws me ton Kemal einai toulaxiston atyxis kata in gnomi mou!As thymomaste pantws oti ektos apo idrytis kai proedros tin Neas Dimokratias,ypirkse kai proedros tis ellinikis dimokratias me 2 thiteies kai o anthrwpos pou mas evale stin Europaiki Enosi,kathws kai polla alla stin terastia kariera tou ws politikos andras!
Euxaristw

Ανώνυμος είπε...

Με τη λογική "Αυτός μας έβαλε στην Ε.Ε." οι Νιγριτινοί θα μπορούσαν να κρεμάσουν και τον Σημίτη , μιά και "αυτός μας έβαλε στην ΟΝΕ".

Όσο για Προέδρους Δημοκρατίας, είχαμε 13 μέχρι τώρα και με τον Καρ. Παπούλια, να πηγαίνει κι αυτός για δεύτερη θητεία (άρα να περιμένει ...κρέμασμα στη Νιγρίτα;)?

Για ιδρυτές και ηγέτες μεγάλων Ελληνικών κομμάτων, να μην αναφέρω πόσους είχαμε και έχουμε!

Νιγρίταααααα!! Ελευθέρωσε τοίχους!!!

Υ.Γ. Καλέ, τί λέτε και για τη φωτό του Βασιλιά?
(και η Φρειδερίκη που προίκισε ένα σωρό άπορες κορασίδες, είχε μερικά ωραία πορτραίτα. Να την τιμήσουμε)!!!