Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ...ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ!!

  • Στις Περιφερειακές εκλογές, ο Μάρκος Μπόλαρης διέψευσε πανηγυρικά όσους τον ήθελαν χαμηλότερα του 33% στις Σέρρες, όμως και το 47% του αντιπάλου του μέσα στην έδρα του Σερραίου πράσινου υποψήφιου Περιφερειάρχη, δεν χωνεύεται εύκολα.
  • Προεκλογικά, τα πράγματα κύλησαν χαρακτηριστικά ήρεμα στις Σέρρες! Ούτε οξύνσεις, ούτε υψηλοί τόνοι, ούτε καν σοβαρές αντιπαραθέσεις. 
  • Έχω την εντύπωση, πως ούτε καν ουσιαστικές συζητήσεις.
  • Η μοναδική στιγμή, που άγγιξε τη δυνατότητα να αποτελέσει αφορμή για πολιτικό (και ποινικό) θέμα, ήταν η …πρωτοβουλία του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ανήμερα της ψηφοφορίας, να σιτίσει τους δικαστικούς αντιπροσώπους (και να «θρέψει» ταυτόχρονα την προβολή του), με τρόπο αντικανονικό!
  • Οι χάρτινες σακούλες με σάντουιτς, χυμούς και φρούτα, διακινήθηκαν από υποστηρικτές του με φορτηγό, σε όλα τα Εκλογικά Τμήματα των Σερρών.

  • Όχι. Το επιλήψιμο κατά τους καταγγέλλοντες, δεν ήταν αυτό, αλλά το γεγονός πως οι λευκές χαρτοσακούλες, που τοποθετήθηκαν σε εμφανή σημεία μέσα στα Τμήματα, έφεραν όλα τα διακριτικά του συνδυασμού, το όνομα και τα προεκλογικά συνθήματα του υποψήφιου γαλάζιου Περιφερειάρχη.
  • Και βέβαια, η διακίνηση προεκλογικού υλικού εντός των συγκεκριμένων χώρων την συγκεκριμένη μέρα, είναι γνωστό ότι απαγορεύεται «δια ροπάλου» από τον ίδιο το νόμο.
  
Αριστερά πάνω: Οι επίμαχες σακούλες μέσα σε Εκλογικά Τμήματα των Σερρών και Δεξιά: Οι νομικοί Σύμβουλοι του Μ. Μπόλαρη, Στάθης Κολόμβος και Γιάννης Μάρκου, τη στιγμή που περνάνε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Σερρών.

  • Το επιτελείο του Μάρκου Μπόλαρη κινήθηκε γρήγορα, προσέφυγε στη δικαιοσύνη και κατέθεσε μήνυση, προσκομίζοντας και τα σχετικά πειστήρια στην Εισαγγελέα Σερρών.
ΦΩΤΟ: Α.Π.- Καθρέφτης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τώρα αφτά σας φταίνε κ.Μπόλαρη για την ήττα σας στις εκλογες??

Ανώνυμος είπε...

Προς 9 Νοε 2010 9:38 μ.μ.

Τί σχέση έχει ο Μπόλαρης και ο κάθε συνυποψήφιος του Ψωμιάδη με την δική του θρασύτητα να παραβαίνει τους νόμους όποτε τον βολεύει?
Όμως έαν έχει ψηφοφόρους σαν κι εσάς, τότε καταλαβαίνω γιατί εκλέγεται!
Περαστικά μας.
Κ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Αν το έκανε ο Μπόλαρης δεν θα δείχνατε τον ίδιο ζήλο κ. Παπαφωτίου.
Είμαι σίγουρός γι'αυτό, για΄τ παρακολουθώ τακτικά τα γραφομένα σας και τελείως συμπτωματικά οι απόψεις σας στηρίζουν τις αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ο κ. Μπόλαρης είχε 33% στον Ν. Σερρών. Όσο δηλαδή και στις εθνικές εκλογές πέρισυ. Διαψέυστηκαν όσοι έλεγαν ότι θα τον προτιμήσουν οι Σερραίοι

Ανώνυμος είπε...

κ. "ΠΑΠΑΛΟΥΤΣΑ"
1ον: το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές πήρε στο νομό Σερρών 37% (άρα ο Μπόλαρης λιγότερο) και
2ον: μάλλον εσείς διαβάζετε "τακτικά" άλλων blogs τα γραφόμενα!!!

(ζητώ συγγνώμη από την κ. Παπαφωτίου, εαν της στερώ τη χαρά να την αποκαλούν ΚΑΙ "Πασοκτσού")

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο 1ο) Άρα αδίκως πανηγυρίζει η κ. Παπαφωτίου.
Απάντηση στο 2ο) δύο λινκ από το ίδιο βλογ
1)http://kathrefti.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html
Προσπαθεί η κ. παπαφωτίου να μας πείσει ότι το ΥΜΑΘ ήταν διακοσμητικό ως προς το όνομα, αλλά οι υπηρεσίες και οι υπάλληλοι έμειναν ανέπαφοι. Μάλλον αυτοί δεν ήταν διακοσμητικοί.
2)http://kathrefti.blogspot.com/2009/10/blog-post_12.html
Στο συγκεκριμένο ποστ η κ. Παπαφωτίου προσπαθεί να μας πείσει ότι η κ. Μπιρμπίλη μία κυρία με πτυχίο φυσικού και ταλέντο στην συγγραφή των λόγων του πρωθυπουργού, ήταν η καταλληλότερη επιλογή για την θέση της υπουργού περιβάλλοντος.
Σαν να βάζεις γαστρεντερολόγο να σου κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Παρόλα ταύτα συνεχίζω και θεωρώ την κ. Παπαφωτίου μια πολύ αξιόλογη δημοσιογράφο με ταλέντο στην ανάδειξη των σημαντικών γεγονότων της περιοχής. Και είμαι σίγουρος ότι σαν δημόσιο πρόσωπο που είναι, θα είναι και δέκτης κριτικής.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, αλλά διαβάζοντας μερικά από τα τα σχόλια, απόρησα!
Τελικά ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ πραγματικά ό,τι ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ οι αναγνώστες?!!!

Το θέμα που προκύπτει από την ανάρτησή σας είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ενός υποψήφιου, να ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ κατά το συμφέρον του, και μάλιστα απροκάλυπτα
(κι εδώ θέλω να σας συγχαρώ κ. Παπαφωτίου για τις φωτογραφίες ντοκουμέντα που τραβήξατε και φυσικά ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ).

Αντί λοιπόν οι ψηφοφόροι (γιατί ΨΗΦΙΖΕΙ και ο κ. "Παπαλούτσας") να στηλιτεύσουν και να κατακρίνουν τον παραβάτη των νόμων Παναγιώτη ΨΩΜΙΑΔΗ,
ασχολούνται με το ΤΙ ψηφίζετε ΕΣΕΙΣ και τα ποσοστά του Μπόλαρη (που διαβάζω πως έκανε -και πολύ καλά- μήνυση)!

Ε! πραγματικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Πραγματικά ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΥΣ μας!

(Υ.Γ. Α! τελικά, Συγχαρητήρια για την ανάρτηση, και για τον πολύ ωραίο τίτλο)!!