Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΒΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!

  • Αλλαγή φρουράς στο κτίριο της Νομαρχίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη, να έχει ήδη εγκατασταθεί στον 2ο όροφο του κτιρίου.

  • Ένα Πανέμορφο οικοδόμημα, που αναδείχτηκε ακόμη περισσότερο από τις κρίσιμες, καλαίσθητες και απαραίτητες παρεμβάσεις που έκανε επι θητείας του ο τελευταίος Νομάρχης Σερρών,  Στέφανος Φωτιάδης.
  • Νοικοκυρεύτηκαν τα πράγματα στο κτίριο, αναμορφώθηκαν τα γραφεία και οι κοινόχρηστοι χώροι, απέκτησε χαρακτήρα το μέγαρο και βέβαια δημιουργήθηκε η εξαιρετική αίθουσα Συνεδριάσεων που πολλοί την ονομάζουν πετυχημένα η «Βουλή των Σερραίων»!
  • Τα γράφω όλα αυτά όχι μόνο για να επαινέσω τον κ. Φωτιάδη και όλο το Νομαρχιακό Συμβούλιο για το έργο τους επί του συγκεκριμένου, αλλά γιατί διαπίστωσα πως αυτή η νοικοκυροσύνη τους, δεν σταμάτησε στη τελευταία (προ 2ετίας) πινελιά του μπογιατζή!
  • Το κτίριο λοιπόν, παραδόθηκε στη νέα αιρετή Περιφέρεια και τις υπηρεσίες της, χωρίς ίχνος από τις όποιες φθορές της χρήσης του από τη απελθούσα Νομαρχιακή Διοίκηση.
  • Οι χώροι ξαναβάφτηκαν και φρεσκαρίστηκαν με απόφαση του Νομάρχη και η επίπλωση καθαρή και γυαλισμένη, διατέθηκε προς χρήση στους νέους ενοίκους!

  • Κι αυτό, είναι μία αξιέπαινη κίνηση σεβασμού, όχι μόνο προς τη νέα Καλλικρατική Διοίκηση του νομού μας, αλλά και προς το εμβληματικό μέγαρο του Διοικητηρίου μας, που ήδη συμπλήρωσε 100 χρόνια από την κατασκευή του (δαπάναις των απανταχού Σερραίων).
ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει,δεν έβαλε λεφτά κι από την τσέπη του ο απερχόμενος νομάρχης ούτε το έκανε από την καλοσύνη της ψυχής του!Υποχρέωση του ήταν να παραδώσει το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν 4 χρόνια τώρα όπως το παρέλαβε,έκανε το αυτονόητο δηλαδή!Αν αυτή η πράξη του πιστεύετε πως αξίζει τόσων επαίνων από τη στήλη σας,τι να πώ εγώ...άλλα πράγματα πολύ πιο ουσιαστικότερα αν και όταν γίνονται στο Σερραϊστάν αξίζουν τέτοιας αναφοράς και όχι τα αυτονόητα!
Θα συμφωνήσω πάντως με τον χαρακτηρισμό "Βουλή των Σερραίων" για το κτίριο της πρώην Νομαρχίας, αν και εμείς οι Σερραίοι πάψαμε να έχουμε αξιόλογους εκπρόσωπους εδώ και πολλά χρόνια..όλα για το θεαθήναι γίνονται πλέον από τους τοπικούς "άρχοντες" και βουλευτές ή μάλλον για το..θεασέρραι!!Έργο μηδέν εις το πηλίκον και η ποιότητα της ζωής μας έχει πάρει τον κατήφορο.Θα αλλάξει τίποτα το 2011;Ας ελπίσουμε ναι..

Με εκτίμηση,
ένας αναγνώστης σας

Ανώνυμος είπε...

Προς 9 Ιαν `11 3:18μμ:
Γράφεις:"Υποχρέωση του ήταν να παραδώσει το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν 4 χρόνια τώρα όπως το παρέλαβε,έκανε το αυτονόητο δηλαδή!".

Εσύ λοιπόν φίλε, ή δεν είσαι από Σέρρες για να γνωρίζεις ή έχεις τρελλή εμπάθεια στον απελθόντα Νομάρχη Στ. Φωτιάδη.
Αν ήταν να το παραδώσει φίλε μου όπως το παρέλαβε, θα παρέδιδε ένα άθλιο εσωτερικά κτίριο. Αυτός ήταν που το έκανε παλάτι, μόλις πριν από 3 χρόνια.
Δεν κατάλαβα πού είδες την υπερβολή στον έπαινο για νοικοκυρωσύνη και σεβασμό στο κτίριο και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη!
Και πολύ λύσσα έχεις ρε φίλε! Ηρέμησε!
Ο Φωτιάδης, έτσι κι αλλιώς έφυγε!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Φωτιάδη εσύ φταίς που τα έφτιαξες (και τα παρέδωσες) παλάτια τα γραφεία της Νομαρχίας!
Τώρα τους βλέπεις πώς σκοτώνονται για το ποιός θα στρογγυλοκαθήσει στα ανάκτορα?
Οι ψωρομίζεροι, συναγωνίζονται μεταξύ τους, ποιός από τους δυό τους θα κάτσει στην καρέκλα του Γραφείου σου!
Καλά, δε βλέπουν οτι είναι πολύυυυ μικροί για κεί?

Υ.Γ. Προς τον φίλο 3:18 μμ.
Θέλω πολύ να δώ, το πώς αντιλαμβάνονται ¨το αυτονόητο" αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν τώρα το κτίριο.
Και βέβαια πώς θα το παραδώσουν στους επόμενους!!
;-)