Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑΣ


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Μινιατούρας του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος(ΣΚΕΤΒΕ), στον εικαστικό χώρο Αρμός των Σερρών και στο καφέ Μπρίκι.

  Εντυπωσιακή υπήρξε η προσέλευση του Σερραικού κοινού που αντιμετώπισε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θαυμασμό τις δημιουργίες των 37 καλλιτεχνών που εκτίθενται στους δύο χώρους.

  Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΚΕΤΒΕ Γιώργος Πολίτης,πολλοί καλλιτέχνες, μέλη του Δ.Σ.του συλλόγου «Σερραίων Πολιτεία», ο πρόεδρος της Ε.ΜΕ.Ι.Σ.κ.Δημούδης, ο Σερραίος πανεπιστιμιακός κ.Νανιόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος και υπέυθυνος για πολιτιστικά θέματα κ.Μπασδάνης και πολλοί ακόμη φίλοι της τέχνης που θέλησαν να τιμήσουν την αξιόλογη διοργάνωση του ΣΚΕΤΒΕ, αλλά και του Αρμού.
 
  Η έκθεση Μινιατούρας περιλαμβάνει έργα μικρών διαστάσεων (12 Χ  12), διαφορετικών τεχνικών και τεχνοτροπιών, που συνθέτουν ένα εκφραστικά πλούσιο περιβάλλον, με έντονα τα στοιχεία του πειραματισμού, του εικαστικού παιγνιδιού, της αναζήτησης άμεσων τρόπων γραφής και ειλικρινούς αποτύπωσης των αισθητικών αντιλήψεων κάθε καλλιτέχνη.
  Τα έργα θα εκτίθενται στον Αρμό (Γ.Ζλάτκου 5) και στο Μπρίκι (πεζόδρομος Κουντουριώτη) μέχρι 4 Ιουνίου καθημερινά, με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό. 
  
ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: