Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

 Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρία και πορεία, πραγματοποιήθηκε σήμερα με σημείο συγκέντρωσης την Αστυνομική Δ/νση Σερρών και κατάληξη το Διοικητήριο.
  Στην διαμαρτυρία που διοργάνωσαν  από κοινού η Π.Ο.Α.Σ.Υ. με  τις Περιφερειακές Ενώσεις των αστυνομικών υπαλλήλων από τους Νομούς Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής  συμμετείχαν δυναμικά περί τους 400 Αστυνομικοί, Λιμενικοί και Πυροσβέστες.
«Η διαμαρτυρία αποφασίστηκε μετά τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης που υπό τις οδηγίες της τρόικας και των δανειστών της χώρας ανακοίνωσε νέες περικοπές δαπανών , τόσο των λειτουργικών όσο και των ανελαστικών (μισθοί ,επιδόματα, νυχτερινά κ.λ.π.) οι οποίες συνιστούν την τελευταία πράξη του δράματος που βιώνουμε ως ένστολοι εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, υπογραμμίζοντας:  

«Φτάνει πια. Χρέος όλων μας είναι να εμποδίσουμε να μπει ταφόπλακα στο δημόσιο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη. Οι αστυνομικές υπηρεσίες οδηγούνται στο κλέισιμο και οι πολίτες στην αναζήτηση προστασίας από ιδιωτικές εταιρίες».
 ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: