Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Πφφφφφ!!!

Ε ναι. Διέκοψε την ομιλία της τιμώμενης αρχαιολόγου, για να ζητήσει αναφορά της παρουσίας της στην αίθουσα! ...
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η πρωτοβουλία της βουλευτίνας Σερρών της ΝΔ Φωτεινής Αραμπατζή, να στείλει δια της παρουσιάστριας άκομψο "ραβασάκι" στην Κατερίνα Περιστέρη την ώρα που αυτή μιλούσε σε κοινό χιλίων ατόμων στη Δράμα, ευχαριστώντας το Ιδρυμα Μακεδονικού Βραβείου για τη διάκριση που της απένειμε. 







Η βουλευτίνα, που καθόταν στην πρώτη σειρά ακριβώς απέναντι από την ομιλήτρια (βλπ φωτο) απαίτησε με το "ραβασάκι", -μεσούσης της ομιλίας-,  τη δημόσια αναφορά του ονόματός της από την αρχαιολόγο, ως μεταξύ των παρόντων στην αίθουσα!! 
Με έκδηλη αμηχανία συνοδευόμενη από παύση αρκετών δευτερολέπτων στα μισά της ομιλίας της, η τιμώμενη το έπραξε. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην εκδήλωση υπήρχαν αρκετά πολιτικά πρόσωπα τόσο απο την Περιφέρεια, τη Βουλή και την ΤΑ της Δράμας και των Σερρών,συνάδελφοι και φίλοι της τιμώμενης τα οποία πολλές φορές ευχαρίστησε ζητώντας συγνώμη αν έχει ξεχάσει κανέναν. η κίνηση με το "ραβασάκι" ΄άφησε τη χειρότερη εντύπωση σε όλους μας(καθώς συνοδεύτηκε και απο μια άκρως άκομψη γκριμάτσα της κας Αραμπατζή) και σχολιάστηκε αρνητικά απο όλους που βρισκόμασταν εκεί για την τάση αυτοπροβολής της.

Elgeno είπε...

Όπως αρμόζει στην προσωπικότητα του, έκαστος συμπεριφέρεται.

Elgeno είπε...

Όπως αρμόζει στην προσωπικότητα του, έκαστος συμπεριφέρεται.

Ανώνυμος είπε...

-Ε!!! Ναί, είναι γνωστός ο ρόλος τής γνωστής ομάδος "αμαξιλάτη" στήν κοινωνία τών Σερρών.Φτύσε γλείψε, ξαναφτείσε - ξαναγλείψε,συκοφάντησε ..συκοφάντησε, εκβίασε, στήσε δέντρα αγάπης!!!!! πρό πάντων!!! άρπαξε! ..κάτι θά μείνει. Καί η "ομάδα" αυτή μάλλον ευθύθεται γιά τήν καταστροφή τού Νομού Σερρών. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί όμοιοί της αφελείς(;) Σερραίοι πού τούς πιστεύουν καί αυτή η ομάδα "επιπλέει" όπως τά άπεπτα στόν βόθρο. Αυτά