Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ, ...ΕΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!!!!

"Σε οικονομικό αδιέξοδο έχουν περιέλθει περίπου 34.000 αγρότες στους νομούς Πέλλας, Ημαθίας και Σερρών, αφού εδώ και έξι μήνες παραμένουν απλήρωτοι από τα εργοστάσια μεταποίησης βιομηχανικού ροδάκινου και ντομάτας.
Τα χρήματα που χρωστούν οι βιομηχανίες στους παραγωγούς, σύμφωνα με τους αγροτοσυνδικαλιστές, υπολογίζονται συνολικά σε 4 εκατ. ευρώ.
Μάλιστα, οι ομάδες παραγωγών βιομηχανικής ντομάτας στις Σέρρες προσέφυγαν πρόσφατα στη Δικαιοσύνη και κατέθεσαν αγωγές κατά των βιομηχάνων, προκειμένου να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλουν.

Σέρρες
Σε δεινή οικονομική θέση βρίσκονται περίπου 2.000 παραγωγοί βιομηχανικής ντομάτας στο νομό Σερρών, αφού εδώ και μήνες δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τις βιομηχανίες για τους περίπου 45.000 τόνους προϊόντος που τους παρέδωσαν πέρσι.
«Οι αγρότες είναι για άλλη μια φορά "όμηροι' των βιομηχάνων. Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ για τη βιομηχανική ντομάτα και ζητάμε άμεσα την εξόφλησή μας. Πρόσφατα προσφύγαμε στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας από τους μεταποιητές την καταβολή των χρημάτων μας», είπε ο Κώστας Ξενιτίδης, αγροτοσυνδικαλιστής από τις Σέρρες."

FARMPRESS.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΡΑΓΚΑ !!! ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ !!!
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα κιλά όλα τα ΛΕΦΤΑ. Χαααααααααα