Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το γαλάζιο ψηφοδέλτιο των Σερρών.
Το στελεχώνουν οι:

1. ΑΓΝΗ ΔΟΥΒΙΤΣΑ

2. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

4. ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ

5. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ

6. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΗΛΙΔΗΣ

7. ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ

9. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

-----------------------------------------------------------

μία παρουσία έκπληξη, τρείς γυναίκες και επτά αναμενόμενους, έκλεισε τελικά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες.

Η στήλη προ 10ημέρου (και μόλις δύο μέρες μετά την προκήρυξη των εκλογών), δημοσιοποίησε ονομαστικά τη σύνθεση του γαλάζιου ψηφοδελτίου (Δες σχετικά ΕΔΩ),
δημοσιεύοντας τις (εκ του αποτελέσματος ολόσωστες) πληροφορίες της για την απόφαση της Ρηγίλλης:
1) να υπάρχουν τρείς γυναίκες στη λίστα των Σερρών
2) να μην συμπεριλαμβάνεται στη σύνθεση ο Ευγένιος Χαιτίδης (τρείς μέρες μετά την ανάρτηση, ο Ευγένιος δήλωσε πως δεν θα κατέβει στις εκλογές, καταγγέλλοντας "θεούς και δαίμονες")
3) και να δοθεί μία ακόμη ευκαιρία στους Κώστα Τσιπλάκη, Αλέκο Χρυσάφη και Θεόδωρο Μηλίδη.
---------------------------------------------------------------
Στην ανάρτηση της στήλης, για πρώτη φορά γινόταν αναφορά στο όνομα της Νομαρχιακής Συμβούλου Αγνής Δουβίτσα εκ Νιγρίτας (αν διαβάσει κανείς τα τότε σχόλια των αναγνωστών, θα καταλάβει πως ήταν από τα "απίστευτα σενάρια"),
ενώ συμπεριλαμβανόταν και το όνομα του Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος μετά από δύο μέρες έκανε την γνωστή γραπτή γνωστοποίηση επιβολή) της συμμετοχής του στις εκλογές, ξεκαθαρίζοντας οριστικά το τοπίο.
-------------------------------------------------------------

Η μεγάλη έκπληξη, που "κλείδωσε" το πρωί του περασμένου Σαββάτου, είναι η ανακοίνωση του ονόματος της Δικηγόρου και Νομαρχιακής Συμβούλου, Δήμητρας Παναγιωτάκη.

Νεαρή, δραστήρια και τολμηρή, θα μπορούσε να είναι "εκ των ουκ άνευ" του γαλάζιου ψηφοδελτίου και να μην θεωρούνταν έκπληξη, ΑΝ...
...ΑΝ δεν είχε αποφασίσει να διατηρήσει την κόντρα του πατέρα της με το Καραμανλέικο.

Έτσι,η συμμετοχή της σε "αντάρτικο" συνδυασμό στις τελευταίες Νομαρχιακές εκλογές, μπορεί να της έδωσε την εκλογή της στο Ν.Σ., αλλά της χρέωσε και την ήττα του χρισμένου από το κόμμα υποψήφιου Νομάρχη, που παρεμπιπτόντως ήταν εκλεκτός του Αχιλλέα Καραμανλή.
Δηλαδή, χρεώθηκε με την "ΠΑΣΟΚοποίηση" της Νομαρχίας Σερρών, με Κυβέρνηση ΝΔ!!

Τότε λοιπόν ΠΩΣ η Δήμητρα βρέθηκε σε μία λίστα, που είναι γνωστό πως την κόβει και τη ράβει ο πρωθυπουργικός θείος;

Ε! Όλα έχουν τις εξηγήσεις τους!
(Νεώτερα, σε επόμενη ανάρτηση).

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Μια Αγνή (όχι του λιμανιού) αλλά Δουβίτσα, έφερε την υπέρβαση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω τι λένε οι σερραιοι για το ψηφοδέλτιο, αλλα νομίζω οτι μόνο ο Αχιλλέας Καραμανλής μπορεί να το εξηγήσει Η Δουβίτσα μπήκε για να μετριάσει τον Καρυπίδη στην περιοχή του (Βισαλτία) και η Παναγιωτάκη για να χτυπήσει τον Χρυσάφη και να αποδυναμώσει την Κόλλια (Δήμος Εμ. Παππά). Άλλη ερμηνεία δεν υπάρχει. Το θέμα δεν είναι ο σκοπός που μπήκαν οι συγκεκριμένς κυρίες αλλά τι έχουν να προσφέρουν στην παράταξη. Προφανώς η μια τις στριγγλιές της η άλλη τα χαζόγελά της, αφού νομιμοποιήθηκε πλέον ως νεοδημοκράτισσα. Η μοναδική γυναίκα που τιμήθηκε από την παράταξη επειδή ποτέ της δεν την στήριξε!!!
"Θείε" Αχιλλέα Κυριακή κοντή γιορτή.Εσύ θα πληρώσεις τις επιλογές σου και η παράταξη την παρουσία σου στο Νομό.Ήρθε η ώρα να καταλάβεις οτι η παράταξη είμαστε όλοι εμείς που ψηφίζουμε τη ΝΔ και οχι εσύ. Καλό μαύρισμα.
Ένας αγανακτισμένος και αηδιασμένος νεοδημοκράτης

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για τα χάλια μας. Με αυτό το ψηφοδέλτιο για ποια συσπείρωση μιλάμε.Δε συζητάμε για νέες ψήφους στη ΝΔ. Καλά αυτήν την Παναγιωτάκη πολύ σκέφτηκαν για να την βάλουν?με τις πέτρες θα τους πάρουν στο τέλος.Αν δούμε και τον Μυτιληναίο στο ΣΥΡΙΖΑ μην απορήσει κανεις

Al Ioan είπε...

Στην επί του όρους "Σουμπάσκιουι" και σε γνωστό κοσμικό κέντρο, ομιλία, του πρωθυπουργικού "θείου", δεν τίμησαν με την παρουσία τους καμιά από τις άλλες τρις εν δυνάμει υποψήφιες Βουλευτίνες! Ούτε η Αγνή Δουβίτσα ήταν, που είχε κλειδώσει, ούτε η συγχωριανή κι υποψήφια Δήμαρχος Κιούπκοϊ Ευαγγελία Αλεξανδρή -Γούδα, ούτε κι η κόρη του πρώην Δημάρχου Ηράκλειας Γεωπόνος Αθηνά Γεωργιάδου.
Το παρόν έδωσε κι έντονα μπορώ να πω, αν δούμε τα πλάνα των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, η νομαρχιακή σύμβουλος - αντάρτισσα Δήμητρα Παναγιωτάκη.
Η επιλογή της θα δείξει γιατί έγινε μετά την 4η Οκτωβρίου.
Προς το παρόν να ευχηθώ από το βήμα που μας δίνεται σε όλους/ες τους/ις υποψηφίους/ες όλων των παρατάξεων ένα καλό αγώνα για το καλό του νομού μας!
Ας βρεθούν στα έδρανα της βουλής οι καλύτεροι/ες κι ας φέρουν το νομό μας στην θέση που του αξίζει!

αγρυπνος είπε...

το "μέγιστο" πρόβλημα να βρεθεί ο Θείος δεύτερος στο ψηφοδέλτιο πως θα το "ξεπεράσουν" με αλχημείες !!!!!