Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ (και καλοδεχούμενο) ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.!

Πέντε αμάξια ιδιοκτησίας της δώρισε η (πρώην πια) Νομαρχία Σερρών, στην τοπική Αστυνομία.
Τα αυτοκίνητα αντί να οδηγηθούν στον ΟΔΔΥ, τέθηκαν στην υπηρεσία καταπολέμησης της εγκληματικότητας, σε εφαρμογή σχετικής ομόφωνης απόφασης του απελθόντος Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Ο τελευταίος Νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Τσώτας, υπέγραψαν το πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής των πέντε επιβατικών αυτοκινήτων στη Νομαρχία, την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μετά από 10μηνη προσπάθεια να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια, η ομόφωνη απόφαση του Ν.Σ. Σερρών να δωρηθούν τα αυτοκίνητα στην τοπική ΕΛ. ΑΣ.  πήρε σάρκα και  οστά, ενώ τα οχήματα το δρόμο προς την Αστυνομική Δ/νση.
Τα πέντε αμάξια μεγάλου κυβισμού (όλα τους πάνω από 1600cm), σύμφωνα με κοινή Υπουργική απόφαση του περασμένου Ιανουαρίου, θα έπρεπε να οδηγηθούν προς πώληση στον ΟΔΔΥ, στο πλαίσιο του περιορισμού των δαπανών στο δημόσιο τομέα.

Η απόφαση της Νομαρχίας Σερρών να δωρηθούν στην τοπική Αστυνομία, ήταν όχι μόνο καλοδεχούμενη από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. ("ενισχύεται σημαντικά ο στόλος της Αστυνομικής Δ/νσης Σερρών κάτι που μας ήταν απολύτως απαραίτητο" είπε ο κ. Τσώτας), αλλά και πρωτότυπη πανελλαδικά.

Η παράδοση των αυτοκινήτων, τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση, έγινε με επίσημο τρόπο και τα κλειδιά παρέλαβαν άνδρες της τοπικής Αστυνομίας, οι οποίοι και θα τα αξιοποιήσουν στο εξής, στο καθημερινό και απαιτητικό τους έργο.


ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Me alla logia DEN EPITYGXANETAI o skopos gia ton opoio aposyroyn ta aytokinhta. Dhladh den meiwnontai ta dhmosia eksoda, apla metaferontai se allh dhmosia yphresia!!!
Poly eksypno ti na sas pw, poios "ainstain" to skefthke?

Ανώνυμος είπε...

Οι δημόσιες υπηρεσίες στο χαβά τους!
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!!
Και έκαναν και 'αγώνα' να ξεπεράσουν την γραφειοκρατεία!!
Άλλη μιά σταγόνα στον ωκεανό της σπατάλης του δημοσίου χρήματος.
Επικοινωνιακά τα κατάφεραν μιά χαρά να διαφημιστούν με ξένα κόλλυβα.