Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

SPECIAL ΔΩΡΕΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ!


  • Το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής των Σερρών, απέκτησε  ένα σημαντικό συμπλήρωμα των εκπαιδευτικών του υποδομών.
  • Το νέο του γήπεδο 5x5,  έγινε πραγματικότητα με τη δωρεά του Ιδρύματος «Αλεξ. Ωνάσης» και εγκαινιάστηκε από τους ίδιους του μαθητές, παρουσία των εκπαιδευτικών του Σχολείου, γονέων, φίλων και δωρητών, αλλά και εκπροσώπων των τοπικών Αρχών.
  • Οι 60 μαθητές του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής θα μπορούν πλέον να αθλούνται, να ψυχαγωγούνται αλλά και να ολοκληρώνουν τα προγράμματα κινητικής θεραπείας τους, στο ολοκαίνουργιο και εξοπλισμένο γήπεδο τους, συνολικού προϋπολογισμού 32χιλ .
  • Το Ίδρυμα «Α. Ωνάσης», δώρισε τα 20 χιλ , το μεγαλύτερο δηλαδή μέρος του απαιτούμενου ποσού..
  • Περίπου 5 χιλ συγκεντρώθηκαν από τη συναυλία που έδωσαν για το σκοπό αυτό οι «Μουσικοί Ορίζοντες» υπό τον Τάσο Αρβανιτίδη και τα υπόλοιπα χρήματα από προσφορές δωρητών στο Σύλλογο Γονέων του Σχολείου.
  
  • Η δραστήρια Δ/ντρια Άννα Κωστοπούλου, μιλώντας στους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια του νέου γηπέδου, ευχαρίστησε θερμά όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του έργου, εξαίροντας την αξία της προσφοράς τους τόσο στο εκπαιδευτικό όσο και στο θεραπευτικό έργο του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής.
  • Από το Σχολείο φέτος, αποφοίτησαν και οι πρώτοι πτυχιούχοι με ειδικότητες: Γραμματειακής υποστήριξης Επιχειρήσεων και Αγροτικής Οικονομίας, ενώ από πέρυσι δίνεται στους μαθητές και η δυνατότητα απόκτησης ειδικότητας που αφορά στον τομέα των ξενοδοχειακών και τουριστικών υπηρεσιών.
  • Οι μαθητές εκπαιδεύονται σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και θερμοκήπια, όλα δωρεές Ιδρυμάτων όπως των Νιάρχου και Μποδοσάκη, φορέων όπως του ΟΠΑΠ, Συλλόγων όπως των Τερπνιωτών και των άλλων Σερραίων της Θεσσαλονίκης κλπ.
  • Σημαντική και η προσφορά επιχειρήσεων και ιδιωτών της πόλης των Σερρών, που πρόθυμα, χωρίς καν να δημοσιοποιούν τις ενέργειές τους, στηρίζουν υλικά και ηθικά το ΤΕΕΕΑ.
  • «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στέκονται στο πλευρό μας. Η Δ/ντρια και οι καθηγητές του Σχολείου, υπερβάλλουν εαυτόν καθημερινά. Δεν είναι μόνο άψογοι στο δύσκολο εκπαιδευτικό τους έργο αλλά και παρόντες στις ποικίλες καθημερινές ανάγκες. Για παράδειγμα, μόνοι τους, έβαψαν την προηγούμενη εβδομάδα όλο το κτίριο. Δεν δείχνει πολλά πράγματα αυτό;» δήλωσαν στη στήλη ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. του Συλλόγου Γονέων του ΤΕΕ Ε.Α. Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Γιάννης Κιορίδης αντίστοιχα.
  • Στο Σχολείο υπηρετούν 35 εκπαιδευτικοί και ο αριθμός των μαθητών έχει αυξητικές τάσεις κάθε χρόνο.
  • Οι επιτυχίες του Σχολείου σε εκπαιδευτικές δράσεις πανελλήνιας και ευρωπαϊκής εμβέλειας, οι διακρίσεις του και η κατά κοινή ομολογία αρτιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρεται εκεί, το καθιστούν πραγματικό πρότυπο στον τομέα της Ειδικής Αγωγής, πράγμα τιμητικό για τις Σέρρες.
ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΚΟΠΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΓΙΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΖΩΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ EIΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ