Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ποιοί είναι. "ΚΛΕΙΔΩΣΕ" ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Φαίνεται πως "κλείδωσε" (σήμερα το μεσημέρι) το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης,
η γαλάζια λίστα περιλαμβάνει το όνομα του Αχιλλέα Καραμανλή (αν και μέχρι την τελευταία στιγμή η Ρηγίλλης θα πιέζει για την "απόσυρσή¨του από την εκλογική σκηνή),

αλλά και τρείς γυναίκες.

Μεγάλη απουσία, αυτή του Ευγένιου Χαιτίδη (που ίσως έτσι αποφασίσει να τραβήξει άλλον δρόμο, μαζί με τον ΛΑΟΣ αυτή τη φορά).

Ο Κώστας Χατζηδημητρίου (από τους παλιούς των προηγούμενων εκλογών -διετέλεσε και βουλευτής της ΠΟΛ.ΑΝ- και με ισχυρότατη κόντρα με τον Αχιλλέα) έτσι κι αλλιώς δεν είχε εκφράσει επιθυμία συμμετοχής.

Τα νέα γυναικεία πρόσωπα, που εκτιμάται πως θα "ψαλιδίσουν" κυρίως τις ψήφους που έπαιρνε μέχρι τώρα η Μαρία Κόλλια, είναι η Νομαρχιακή Σύμβουλος Αγνή Δουβίτσα (είχε από προχθές διαβεβαιώσεις) και η Αθηνά Γεωργιάδου (Γεωπόνος, κόρη του πρώην Δημάρχου Ηράκλειας) που αποτελεί και το πρόσωπο-εκπληξη!!.

---------------------------------------------------------------

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις Σέρρες θα είναι το παρακάτω:

1. ΑΓΝΗ ΔΟΥΒΙΤΣΑ

2. ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

3. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

4. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

5. ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ

6. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ

7. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΗΛΙΔΗΣ

8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ

9. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

---------------------------------------------------------------

Σ.Σ. Η συμμετοχή του Αχιλλέα Καραμανλή θα "παίζεται ως την τελευταία στιγμή", επιμένουν οι πληροφορίες της στήλης, που όμως αποκλείουν κατηγορηματικά τη συμμετοχή κάποιου μέλους της οικογένειάς του (κόρη Φωτεινή ή γιός Κώστας), μιά και τα παιδιά είναι ανένδοτα "κάτι που έχει τρελάνει τον πατέρα"!

Ο Αχιλλέας, εμφανίζεται ανυποχώρητος στην απόφασή του να είναι υποψήφιος, μιά και: "δεν είναι δυνατόν όσο ζει, να μην υπάρχει Καραμανλική συμμετοχή στη γενέτειρα της οικογένειας".

Η κατάσταση της υγείας του (πολλαπλά και σοβαρά κατάγματα στο αριστερό πόδι μετά το τροχαίο που είχε), σίγουρα θα τον εμποδίσει να συμμετέχει ενεργά στον προεκλογικό αγώνα, αλλά όπως λένε οι άνθρωποί του σ` αυτούς που προσπαθούν με αφορμή το σπασμένο του πόδι να τον πείσουν να αποσυρθεί (μάλλον μετερχόμενοι όλων πιά των επιχειρημάτων):

"Οι Καραμανλήδες ΔΕΝ χρειάζεται καν να εμφανιστούν στις Σέρρες για να εκλεγούν. Οι Σερραίοι, είναι εκπαιδευμένοι σ` αυτό"!

12 σχόλια:

ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ είπε...

Μα τους θεούς, μη χαθεί το είδος και δεν διαιωνιστεί η κληρονικώ δικαιώματι βυζαντινο-αντιπροσωπευτική ..."δημοκρατία" μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ (ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ).

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ! ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Άμα δώ τέτοιο ψηφοδέλτιο θα κλείσω ως νεοδημοκράτης. Και να σκεφτείς δεν έχω ψηφήσει άλλο κόμμα στη ζωή μου.Μέχρι και σήμερα ενοείται ...

Ανώνυμος είπε...

AMFIBALO NA MPOUN ONOMATA PANO APO TO KAPA...ESY TO PISTEYHS...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ο στρατιώτης σου ετών 80 και με τό πόδι χάλια από το τροχαίο δύσκολα θα είναι μάχιμος
εκτός και αν επιμένεις οτι θα πρέπει απαραίτητα το ψηφοδέλτιο των Σερρών να έχει αυτό το όνομα έτσι βρε παιδίμου για σιγουρία που λένε

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ....
ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.

gskapetis είπε...

Εγώ πάντως Αριάδνη μου, όντας εκτός Σερρών και επισκεπτόμενος μόνο κατά καιρούς τη πόλη, από τα προϊόντα και τα "προϊόντα" του Νομού, προτιμώ την μπουγάτσα. ΄Αλλωστε είναι μερικά απ΄ αυτά(τα "προϊόντα")που δεν τρώγονται πια με τίποτα, ούτε και φρέσκα, πόσο μάλλον τα... μπαγιάτικα. Καλημέρα, καλή Κυριακή!

Ανώνυμος είπε...

AN OI KARAMANLHDES DEN KATAGONTAN APO TIS SERRES ,O NOMOS THATAN SE KALYTERH KATASTASH H XEIROTERH?MHPOS O NOMOS PLHRONEI TO TIMHMA TIS YPERHFANEIAS MAS GIA THN KATAGOGH TON KARAMANLHDON?????

Ιωάννης Τούσκας είπε...

1. ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ *
**
2. ΑΓΝΗ ΔΟΥΒΙΤΣΑ

3. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

4. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

5. ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ

6. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ

7. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΗΛΙΔΗΣ

8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ

9. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

*Κατ' αλαφαβητική σειρά, η Γεωργιάδου πάει πάνω από την Δουβίτσα, αλλά μπορεί να υπάρξει ψηφοδέλτιο στις Σέρρες χωρίς επικεφαλή Καραμανλή και με γυναίκα απ' το Χασνατάρ κι όχι τον ΑΝΤΡΑ από το Κιούπκιοϊ;
** Για την Αθηνά Γεωργιάδου.
Η κόρη του πρώην Δημάρχου Ηράκλειας είναι η δευτερότοκη κόρη του αυτοδιοικητικού των Χρυσοχωράφων της Ηράκλειας κι έχει τελειώσει Γεωπονία, η πρωτότοκη είναι Δικηγόρος. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Ηράκλειας, ταυτόχρονα είχε εκλεχθεί και την ΝΟ.Δ.Ε. Σερρών και έχει την θέση της υπευθύνου Γυναικών. Για περισσότερα τηλεφώνησε μου, ή στείλε προσωπικό μήνυμα!

Ανώνυμος είπε...

Αν επιβεβαιωθεί η λίστα (που δεν το βλέπω), αυτό που δεν μπορεί να εξηγηθεί με τίποτα δε θα είναι η παρουσία Αχιλλέα, αλλά η επάνοδος Τσιπλάκη! Γιατί ρε παιδιά, τέλειωσαν τα στελέχη και οι νέοι άνθρωποι από την παράταξη και πρέπει να ξαναγυρίσει κάποιος που δοκιμάστηκε, άγνωστο αν πέτυχε το παραμικρό, και αποδοκιμάστηκε; Από που κι ως που ξαναβλέπετε Τσιπλάκη; Όσο για τις γυναίκες, νομίζω ότι δε θα υπάρχουν ανεπάγγελτες νοικοκυρές, όσο Αγνες κι αν είναι οι προθέσεις τους...

Ιουλιανός είπε...

Πώς γίνεται οι πτωχοί πλην όμως τίμιοι "εργαζόμενοι" να κοπιάζουν και να αγωνίζονται “ανιδιοτελώς” για τα συμφέροντα της εκάστοτε άρχουσας τάξης και εις βάρος των δικών τους, είναι κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα σε αυτό τον τόπο. Όπως επίσης και το πως ορισμένοι να θεωρούν ελέω συγγενών αυτοδίκαιο και απόλυτο δικαίωμα και αποκλειστικό προνόμιό τους την ανάληψη των οποιωνδήποτε δημοσίων αξιωμάτων. Προφανώς θα φταίει το φτωχό μου το μυαλό και ο χαμηλός δείκτης IQ που διαθέτω... Το σίγουρο είναι ότι θα τρίζουν τα κόκκαλα του Περικλή και των άλλων προγόνων μας που πρώτοι παγκόσμια ανέδειξαν την ΑΜΕΣΗ δημοκρατία και την συμμετοχή ΟΛΩΝ των πολιτών στα κοινά. Όσον αφορά τα περί πολιτικών παραδόσεων και τοπικισμών έχω να πω: δηλαδή ρε πατριώτες επειδή ο ορεσίβιος, αμόρφωτος και καθυστερημένος προπάππος μου ήταν ως το κόκκαλο φιλοβασιλικός-άσχετα αν δεν είχε να φάει ούτε τσουκνίδες- θα πρέπει εγώ και τα παιδιά μου ν’ ακολουθήσουμε τα χνάρια του για να μη χαλάσουμε την "σπουδαία" πολιτική οικογενειακή ...παράδοση;

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρξει αυτό το ψηφοδέλτιο, θα είναι η οριστική αυτοκτονία της ΝΔ στο Νομό Σερρών. Η πρώτη ήταν η υποψηφιότητα του Κ. Παπαπαναγιώτου ως Νομάρχη... Εν αναμονή της χαριστικής βολής. Φαίνεται πως το κόμα αυτό δεν μαθαίνει από τα λάθη του!!!