Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΕΡΡΩΝ κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ

Εκφράζω τη θλίψη και την οδύνη μου για τον άδικο χαμό των τεσσάρων νέων και τον βαρύ τραυματισμό άλλου ενός, στην πλαγιομετωπική σύγκρουση που σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος του Στρυμονικού (στις 17/9/09). Εκφράζω τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μου προς τις οικογένειές τους.

Ταυτόχρονα, ως Νομάρχης διερμηνεύω τις σκέψεις και τα αισθήματα των Σερραίων πολιτών και εκφράζω την έντονη αγανάκτηση για την επικινδυνότητα του δρόμου.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή, ως Νομάρχης νιώθω την ανάγκη να επισημάνω δημοσίως ότι η υπομονή μου και η υπομονή όλων των Σερραίων έχει εξαντληθεί. Η αγανάκτησή μας έχει φτάσει σε επίπεδα κορύφωσης.

Η παρατεταμένη δραστηριότητα με νωχελικούς ρυθμούς και η δημιουργία τοπικών παγίδων σε μεγάλο μήκος της ζώνης των έργων δεν μπορεί να συνεχισθεί.

Εδώ και πολλούς μήνες, άλλα τμήματα επί της καθέτου της Εγνατίας ολοκληρώνονται αλλά δεν δίνονται σε κυκλοφορία και σε άλλα οι εργασίες προχωρούν με ρυθμούς έξω από το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης – προβλέπεται η περαίωσή τους εντός του 2009 – και εγείρουν ερωτήματα για την ανεκτικότητα από τους έχοντες την ευθύνη της επίβλεψης και της εποπτείας.

Η υπομονή μας τελείωσε. Η ανάγκη για άμεση ολοκλήρωση και τήρηση όλων των αναγκαίων προδιαγραφών στα μέτρα ασφάλειας είναι επιβεβλημένη.

Δεν ανεχόμαστε άλλες απώλειες περιουσιών, σωματικών βλαβών και ανθρώπινων ζωών.

          O Nομάρχης

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΦΩΤΙΑΔΗΣ  

(ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης)

3 σχόλια:

Στέλιος Σ. είπε...

Δυστυχώς έτσι είναι..
Από την πινακίδα που λέει όρια Σερρών-Θεσ/νίκης πρός θεσ/νίκη τα έργα κοντεύουν να τελειώσουν.
Από τα όρια των νομών και πρός Σέρρες το ΧΑΟΣ........
Συλλυπητήρια στους γονείς και κρίμα τα παιδιά.
Υ.Γ. Πάντως και αυτοί απ'ότι ειπώθηκε τρέχανε και πολύ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ . ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ .

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .

Στέλιος Σ. είπε...

Χθές κατά την μετάβασή μου στην Θεσσαλονίκη έπεσα επάνω σε δύο τροχαία.
Το ένα αυτό με την Μηχανή δυστυχώς φάνηκε σοβαρό.

Κρίμα...