Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΗ!

  • Χωρίς σημαίες, καπνογόνα, κόρνες, αλλά και χωρίς εμφανές πάθος ήταν η κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.
  • Με κεντρικό ομιλητή τον Βαγγέλη Βενιζέλο, πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν πως το πανελλαδικά καταγεγραμμένο ρεύμα υπέρ του ΠΑΣΟΚ, θα μεταφραζόταν σε μία ζωηρή και γιορτινή προεκλογική συγκέντρωση στις Σέρρες, ανάλογη του κλίματος που δημιουργείται στις πόλεις όπου μιλάει ο Γιώργος Παπανδρέου.
  • Φευ!
  • «Εκκλησία» έμοιαζε η Πλατεία Ελευθερίας!

  • Τα λιγοστά συνθήματα από την ομάδα της νεολαίας, ο κόσμος που παρίστατο και άκουγε σχεδόν ακίνητος, ο επίπεδος τόνος του ομιλητή (που ενισχύθηκε από την κακή μικροφωνική υποστήριξη) χαρακτήρισαν τελικά τη συγκέντρωση των Σερρών.
  • Το περιεχόμενο της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου, ήταν καταγγελτικό εκεί που έπρεπε, αναλυτικό όσον αφορά τους στόχους και το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ,
  • όχι όμως και τόσο ενθαρρυντικό προς το ακροατήριο ώστε αυτό να ξεσπάσει σε πυκνά χειροκροτήματα και επευφημίες, ακόμη κι όταν γινόταν αναφορές «στην ελπίδα του αύριο, με το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση», (κάτι που όταν ξεστομίσει ο ΓΑΠ, σείονται οι Πλατείες)!
  • Και άκουσα να το σχολιάζουν αυτό οι συμπολίτες που ήταν στη συγκέντρωση.
  • «Μα ο Βαγγέλης είναι δεινός ρήτορας και γνώστης της ψυχολογίας του πλήθους. Έμπειρος ομιλητής σε συγκεντρώσεις και αναμφίβολα πολιτικός με θητεία και παράσημα. Γιατί δεν μίλησε όπως περιμέναμε; Γιατί δεν μας ξεσήκωσε;»!
  • Όπως και νάχει, η συγκέντρωση ήταν πυκνή (αν και θα περίμενε κάποιος και περισσότερο κόσμο), με παρόντα όλα τα τοπικά στελέχη και χωρίς μεταφερόμενο από γύρω νομούς κόσμο.

Από αριστερά: Βαγγελλιώ Τζαμπάζη, Δημήτρης Κολιντζίκης, Ηλίας Ακριτίδης, Στάθης Κουτμερίδης, Κώστας Τρέντσιος (Γ.Γ. ΝΕ Πασοκ Σερρών). Ευ. Βενιζέλος, Χρήστος Κρυστάλλης, Αθηνά Λεζκίδου, Μάρκος Μπόλαρης, Μιχάλης Τζελέπης.


  • Οι υποψήφιοι βουλευτές ήταν όλοι μπροστά και στο τέλος της ομιλίας ανέβηκαν στην εξέδρα δεχόμενοι τις ευχές του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και το χειροκρότημα των συγκεντρωμένων.
  • Η βραδιά του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες, έκλεισε όμως στο …Ροδολίβος!
  • Ο Βαγγέλης Βενιζέλος (που σημειωτέον είναι και ο αγαπημένος της πλειοψηφίας των Σερραίων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, αφού θυμίζω πως στο νομό μας προκρίθηκε έναντι του ΓΑΠ στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρεία του κόμματος),
  • συνοδευόμενος από υποψήφιους και στελέχη της Νομαρχιακής, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του εδώ, πηγαίνοντας στη γιορτή κρασιού «Κουρήτος» που κάθε χρόνο γίνεται με μεγάλη επιτυχία στο Ροδολίβος., και που φέτος
  • ήταν μία καλή ευκαιρία, για όλους (μα όλους) τους υποψήφιους, όλων (μα όλων) των κομμάτων, να δούνε και να τους δει ο κόσμος εκεί! Την αξιοποίησαν, περνώντας μάλιστα και πολύ ευχάριστα. Το καλύτερο!
(ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμ, δεν ήρθε στο Ροδολιβος...
Μετά την "πατάτα" που έφαγε, που να τρέχει σε γιορτές!
Έμεινε μάλλον μόνος στο ξενοδοχείο να πνίξει τον πόνο του με άλλα ποτά, εκτός οίνου!

Ανώνυμος είπε...

Πιο πολυ μου αρεσε αυτο το... ΓΑΠ...

Αλιμονο στην Ιερη Πατριδα μας...αν γινει προθυπουργος ο ΓΑΠ και η περεα του.

Ο Πλατωνας ειπε πως οι ηγετες ενος λαου ειναι αυτοι που του αρμωζουν...ποσο δικιο ειχε και ποσο επικαιρος ειναι...Επισης ο Πλατωνας και ο Αριστοτελης και αλλοι διμηουργοι του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ πολιτισμου ειπαν πως πρεπει να διοικουν οι αριστοι.
Εμεις επιμενουμε και επιτρεπουμε να διοικουν ΟΙ ΤΥΧΑΙΟΙ... ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

29 Σεπτέμβριος 2009 12:31 μμ
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΡΑΔΕΞΙΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΑΙΒΑΝΙ !!

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ 3:39 ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΦΕ, ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ (ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΒΓΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ; ΠΑΣΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΕ 3:39

Ευτυχως μιλεί καλά ελληνικά ο αρχηγός σας όπως μιλεί και ο προηγούμενος αρχηγός σας.
Σαν δε ντρέπεστε μιλάτε κιόλας....
Σας μάγεψε ο λαοπλάνος το 81 κι ακόμα είστε μαγεμένοι. Τα ελληνικά του κόσμου σας πειράζουν, δεν κοιτάτε τα χάλια σας.