Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

"ΠΑΝΙΚΟΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΣΤΑ. Τρέχουν οι "ΑΠ` ΕΞΩ" για να μπουν "ΜΕΣΑ" και αυτοί, για να παραμείνουν!

  • Η προχθεσινή στήλη με τις αποκαλύψεις της, προκάλεσε μεγάλη «κινητικότητα» και ακόμη μεγαλύτερες ανησυχίες στους γαλάζιους ενδιαφερόμενους που είχαν μεν την θερμή επιθυμία να ενταχθούν στο τοπικό ψηφοδέλτιο, αλλά δεν είδαν το όνομά τους στη λίστα των Σερρών.

  • Και αφού διασταύρωσαν την αλήθεια των πληροφοριών της στήλης, έδρασαν γρήγορα.

  • Μάλιστα κάποιοι ταξίδεψαν και αρκετά χιλιόμετρα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι συνέβη και «δεν είναι μέσα», παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις που είχαν από τα κομματικά τους ερείσματα στη Ρηγίλλης.
  • Η γράφουσα δέχτηκε τηλεφωνήματα από την (αθηναϊκή και εκ των έσω της ΝΔ) πηγή της, που επιβεβαίωναν την αγωνία αλλά και τον …υπέρ πάντων αγώνα αυτών που «έμειναν απ` έξω».

  • Σε φίλους τους Υπουργούς, Γραμματείς και στελέχη της κομματικής ιεραρχίας, τηλεφωνικά ή προσωπικά (βόλεψε το ότι πολλοί από αυτούς ήταν στη Θεσσαλονίκη), έγιναν τσιμπούρια,
  • υπενθυμίζοντάς τους τις σχέσεις τους από τη νεολαία, την υποστήριξή τους σε κάποιες διαδικασίες ή τη δουλειά που θα μπορούσαν να κάνουν για το «κομματικό τους στρατόπεδο», με αντάλλαγμα μια θέση στο ψηφοδέλτιο!
  • Από τη μια πονοκέφαλος για τους αποφασίζοντες στη Ρηγίλλης και σύγκρουση «ερεισμάτων» για λογαριασμό των Σερραίων ενδιαφερόμενων και από την άλλη η τήρηση ισορροπιών, που ο ίδιος ο Καραμανλής (ο Πρόεδρος όχι ο θείος) θέλει να είναι ο μπούσουλας των τελικών αποφάσεων.

  • Άντε να δούμε πόσο θα αλλάξει η αρχική λίστα, και ποιός θα έχει το πιο μεγάλο «δόντι»!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν τους αλλαξει ολους τους νυν και ειδικα τον θειο του τον υπεροπτη,δεν προκειτε να δει ψηφο ουτε στον αιωνα τον απαντα. δεν εβγαλε αχνα κανεις τους για την προσβολη (αδυναμη κοινωνικη παρουσια) προς τους ΤΕΡΠΝΙΩΤΕΣ και γενικωτερα προς την επαρχια βισαλτιας απο τον απολιτιστο υπουργο ΣΑΜΑΡΑ του υπουργειου (α)πολιτισμου. θ'αρθουν τωρα στην περιοχη ΝΙΓΡΙΤΑΣ να ζητησουν την ψηφο μας? ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ θα τους ευχαριστει μια ζωη που θα τον βγαλουν πρωθυπουργο απο τις δικες τους τις πατατες.