Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008

ROCK (an Help) YOU BABY!!

• Όταν η μουσική γίνεται προσφορά και παίζει δυνατά για να βοηθήσει παιδιά, τότε αξίζει να σταθεί και η στήλη στην πρωτοβουλία, να την υπογραμμίσει, να την σχολιάσει και να επαινέσει αυτούς που την πήραν.
• Μιλώ για τη διήμερη συνάντηση Rock συγκροτημάτων, που ξεκινάει σήμερα Παρασκευή στο θερινό θεατράκι της πόλης μας και θα ολοκληρωθεί αύριο βράδυ.
• Ο φίλος Γιώργος Πρασλέγκος, δημοφιλής παραγωγός μουσικών εκπομπών στην τοπική τηλεόραση, είναι ο δράστης!

O Γιώργος και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου "Ανθρωπος γιά τον Συνάνθρωπο".

• Πριν από τέσσερα χρόνια είχε την ιδέα του ετήσιου αυτού Φεστιβάλ, που σιγά-σιγά έγινε σχεδόν θεσμός και πολυαναμενόμενη μουσική συνάντηση νεανικών Rock groups από όλη την Ελλάδα!
Φέτος όμως ο Γιώργος, είχε κι άλλη ιδέα. Η είσοδος στο χώρο του Φεστιβάλ, να μην είναι δωρεάν!
«3 ευρώ ο κάθε θεατής», είπε.
• Και απευθύνθηκε στον δραστήριο Σερραϊκό Σύλλογο «Άνθρωπος για τον Συνάνθρωπο», για να του πει να κρατήσει το Ταμείο του Φεστιβάλ.
• Ο Σύλλογος, μετράει 6 χρόνια ζωής και το πολυσχιδές, όσο και αθόρυβο έργο του, όσοι το γνωρίζουν συγκινούνται.
• Το φετινό Rock Festival, υποστηρίζει με το συμβολικό εισιτήριο των θεατών του, την προσφορά του Συλλόγου σε τρία μικρά παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρές ασθένειες και πολυδάπανες θεραπείες. Μαζί τους κι άλλα 12, που περιμένουν τη ζωή να τους χαμογελάσει.• Η αεικίνητη Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Λίτσα Κούστα, μου έλεγε πόσο υποστηρίζει η αγορά των Σερρών τις δραστηριότητές τους και πόσο τους συμπαραστέκεται και τώρα με το Φεστιβάλ.
«Πακέτα εισιτηρίων αγοράζουν οι εργοδότες και τα κάνουν δώρο στο προσωπικό τους ή σε τρίτους» μου εξηγεί και τους επαινεί, όπως και όλους όσους κάνουν ανάλογες χειρονομίες.
• Το νεανικό κοινό του Φεστιβάλ, νομίζω πως θάναι και φέτος τυχερό. Δέκα ροκ μπάντες, δύο μέρες (ή μάλλον νύχτες) γεμάτες μουσική, κι ένα 3ευρο που θα πάει σε δεκαπέντε παιδικά χαμόγελα!
Καλή επιτυχία στο Music Breakpoint Festival 2008 των Σερρών! Η στήλη θα περιμένει να μάθει για το ύψος των εισπράξεων, και φυσικά θα περάσει να αγοράσει και το δικό της εισιτήριο!

1 σχόλιο:

neoinileias είπε...

Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έχουν αναπτύξει έναν έντονο προβληματισμό (πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα) μεταξύ των πολιτών, υπάρχει παντού έντονη δυσαρέσκεια, οι πολιτικοί αμφισβητούνται σε ό,τι αφορά την πολιτική τους συμπεριφορά. Η προβληματική αυτή είναι απόλυτα δικαιολογημένη, όλοι βλέπουν ότι οι πολιτικοί θεσμοί δεν προάγουν την κοινωνία,( οι πολιτικοί λένε οι πολίτες ενδιαφέρονται για λίγα μεγάλα συμφέροντα και όχι για το γενικό καλό), ενώ, και η όποια αλλαγή οπτικής επιχειρείται προκαλεί το γέλωτα την αποδοκιμασία, τον θυμό ή την αγανάκτηση του συνόλου της κοινωνίας.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
http://neoinileias.blogspot.com/