Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ

• Με δύο (νέα) πρώτα βραβεία και έναν έπαινο, γύρισε από την Χαλκιδική ο πολυβραβευμένος Σερραίος φωτογράφος και φίλος, Μιχάλης Κωνσταντινίδης.

• Η συμμετοχή του στον Πανελλήνιο διαγωνισμό με θέμα «Καταναλωτές και Περιβάλλον» του απέφερε πρωτιές (πάλι) στις κατηγορίες της ασπρόμαυρης και της με ψηφιακή παρέμβαση φωτογραφίας (τρείς ήταν οι κατηγορίες, στις δύο πήρε πρωτιές ο Μιχάλης).


  
Ο Νομάρχης Χαλκιδικής Αστέριος Ζωγράφος, δίνει το πρώτο βραβείο στον Σερραίο φωτογράφο.

• Με κριτές ειδικούς αλλά και καθηγητές της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, και βραβεία φωτογραφικές μηχανές νέας γενιάς, οι απονομές έγιναν το περασμένο Σάββατο, σε μεγάλο ξενοδοχείο της Ν. Ποτίδαιας, παρόντων όλων των αρχών του νομού Χαλκιδικής (είδατε ενδιαφέρον και εκτίμηση εκεί;) και πλήθους κόσμου.

 

 

«Μπανιέρες»  και «Ποιότητα ζωής» (δεξιά), οι δύο βραβευμένες φωτογραφίες. Έπαινο, απέσπασαν τα «Φουγάρα».


• Ο Μιχάλης έμαθα ότι ζήτησε το λόγο, όχι μόνο για ευχαριστήσει, αλλά και για να καλέσει τους παριστάμενους στις Σέρρες, με αφορμή το παγκόσμιο Enduro και τις υπόλοιπες γιορτές μας. Συμμετέχει άλλωστε και ο ίδιος στις παράλληλες εκδηλώσεις, με ατομική του έκθεση στην οικία Παπαβασιλείου.
• Εκεί παρουσιάζονται οι εξαιρετικές φωτογραφίες του από το αιολικό πάρκο του Σιδηροκάστρου (με γενικό τίτλο: «Άνεμος»), τυπωμένες σε καμβά. Ανάμεσά τους και η βραβευμένη με το Πανευρωπαϊκό πρώτο. 

• Μπράβο στον Μιχάλη μας, που έχει όλες τις ευχές της στήλης, και για περισσότερες ακόμη διακρίσεις (δεν θα έχεις πού να κρεμάσεις τα βραβεία σου Κωνσταντινίδη!).


 

Εδώ με την γράφουσα, στην έκθεση των Σερρών.



• Με την ευκαιρία, να του ζήσει και η μόλις λίγων ημερών, γλυκύτατη κορούλα του. Πολύχρονη και γουρλού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: