Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα;


Με τα ποδοσφαιρικά (κυρίως με τους παράγοντες του ποδοσφαίρου) έχω γενικά μία αλλεργία και δεν ασχολούμαι.

Ως ψιλοάσχετη (όχι όμως και ανίδεη) λοιπόν, ανήκω στην κατηγορία αυτών που υποστηρίζουν (από φιλαθλητικό πατριωτισμό και μόνο), την Εθνική μας (Εθνικάρα ολέ ολέ!! κλπ, καταλαβαίνετε τώρα!).

 Όμως το σχόλιο που μου έστειλε ο φίλος Κ.Δ. (δραστήριο και ανήσυχο μέλος της φυλής των Σερραίων και συνεπής blogger, -ρίξτε μιά ματιά στο καλοφτιαγμένο και περιεκτικό του Bolek-), έχει ενδιαφέρον γενικότερο του ποδοφαιρικού.

Με χαρά λοιπόν το δημοσιεύω και αφήνω στην κρίση σας, την (θεάρεστη;) "πρωτοβουλία" της τοπικής μας ομαδάρας, που μόλις ανέβηκε τα σκαλιά της Α` Εθνικής, "κόλλησε" και τα κουσούρια της!!

Καλή ανάγνωση.

• Άσχετο με το θέμα αλλά με πνίγει το δίκιο Αριάδνη: 
• Φάουλ της διοίκησης του Πανσερραϊκου θεωρώ την εισπρακτική τακτική που ακολουθείται για τον σημερινό διεθνή φιλικό αγώνα της ομάδας. 
• Ας γίνω πιο σαφής: 
• Έχω πληρώσει 350 ευρώ για εισιτήριο διαρκείας στη θύρα 1 σε αριθμημένη θέση. 
• Το εισιτήριο αυτό καλύπτει την είσοδο μου σε όλους τους αγώνες τις ομάδας στο δημοτικό στάδιο Σερρών (πρωτάθλημα, κύπελλο, φιλικά). 
• Στο σημερινό αγώνα τα διαρκείας δεν ισχύουν και καλούνται όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι να καταβάλλουν 10 ευρώ για να ενισχύσουν την ανέγερση του ιερού ναού αγίου Σπυρίδωνος Σερρών! 
• Γιατί; 
• Με ρώτησαν αν εγώ επιθυμώ να ενισχύσω μια τέτοια προσπάθεια; 
• Με ρώτησαν αν τέλος πάντων είμαι ορθόδοξος φίλαθλος του Πανσερραϊκου που θέλω να συνδράμω σε μια καθαρά θρησκευτική ενίσχυση; 
• Και στο κάτω κάτω μια τέτοιου είδους ενίσχυση επιβάλλεται να είναι καθαρά εθελοντική και κατά συνείδηση. 
• Θα μπορούσε δηλαδή η ομάδα στο ημίχρονο του αγώνα η' στην είσοδο στο γήπεδο να διαθέτει κουπόνια ενίσχυσης για όποιον επιθυμεί να συνδράμει σε μια τέτοια προσπάθεια. 
• Ή' ακόμη θα μπορούσε να διαθέσει όλο το ποσό που θα συγκεντρωνόταν από τα εισιτήρια όσων δεν έχουν διαρκείας, γιατί σε αυτήν την περίπτωση ο μη κατέχων εισιτήριο διαρκείας θα πήγαινε ούτως ή άλλως στο γήπεδο και θα πλήρωνε εισιτήριο για να παρακολουθήσει το ματς. 
• Κάτι ανάλογο κάνει και ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο φιλικό με την Παρτιζάν. 
• Δεν θα ισχύσουν ούτε εκεί τα διαρκείας γιατί τα έσοδα θα διατεθούν για την δημιουργία του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. 
• Καλά ρε παιδιά, εταιρείες είστε και οι εταιρείες και χορηγίες κάνουν και σε αγαθοεργίες συμμετέχουν, αλλά με τα λεφτά που έχουν στον ταμείο, χωρίς να υποχρεώνουν τον άλλον να βάζει το χέρι στη τσέπη χωρίς ο ίδιος να επιθυμεί να συμμετέχει. 
• Είναι σα να λέμε ότι εγώ που πληρώνω συνδρομή στο γυμναστήριο για να γυμνάζομαι καθημερινά, εάν έρθει αύριο μεθαύριο ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου και μου πει "σήμερα για να γυμναστείς θα πρέπει να πληρώσεις επιπλέον 10 ευρώ, για την ενίσχυση της ενορίας μας η' την ανοικοδόμηση του νέου γυμναστηρίου", θα πρέπει να του τα δώσω. 

• Βρε ουστ...!

bolek

6 σχόλια:

Bolek είπε...

NA KAI TI ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
"Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην έδρα του. Πάντως η εκδήλωση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα ξεσήκωσε κάποιες διαμαρτυρίες από την πλευρά των οπαδών. Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτρος Θεοδωρίδης με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis", υποστήριξε πως η πολιτική του συλλόγου αφορά μόνο την διοίκησή του.
NOVASPORTS.GR(6/9 00:30)"
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ...

gskapetis είπε...

Επιτρέψτε μου κι εμένα του μακρινού, ένα μικρό σχόλιο, όχι τόσο για τον Πανσερραϊκό και τα "ιδιοκτησιακά" του, όσο για όλο αυτό το "σύστημα" για το οποίο καλά κάνει φρονώ και δεν ασχολείται η Αριάδνη, το ίδιο κάνω κι εγώ απ΄ όταν οι ομάδες γίνανε Α.Ε. έστω και με Π μπροστά. Αυτό που θέλω να θίξω, είναι αυτή η καμπάνια των ομάδων για τα διαρκείας, με σκοπό βέβαια εμφανή να μαζέψουν χρήμα ζεστό και προκαταβολικό για να το επενδύσουν(;) στην αρχή κάθε περιόδου. Το ζήτημά μου δεν είναι το μάρκετινγκ των Α.Ε. όσο η συμπεριφορά των οπαδών-καταναλωτών του συγκεκριμένου θεάματος. Διότι αγαπητέ μου φίλαθλε από τη μια αυτοχρίζεσαι γεννιά των 700 ευρώ κι από την άλλη πας και σκάζεις 350 ευρώ, τουτέστιν μισό μισθό για να πάρεις το διαρκείας. Αλλά και πιο καλά αμειβόμενος να είσαι το ίδιο κάνει. Πάλι καλά που οι τράπεζες δεν προέβλεψαν τίποτα διαρκειοδάνεια δηλαδή.Καλό το χόμπυ δηλαδή, αλλά η εκμετάλλευση καραδοκεί παντού κι εμείς πέφτουμε συνεχώς στη παγίδα της. Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ PRESS-GR ΕΧΕΙ ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΞΑΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγάλε αν θέλεις πηγαίνεις στο γήπεδο.Έτσι όμως όπως τα γράφεις στο τέλος θα ζητήσεις και ρέστα από την ΠΑΕ αν σε κάποιο αγώνα είσαι άρρωστος και δεν πας.Γιατί όμως συγκρίνεις κακόπιστα κάποια πράγματα και δεν λες για την Ξάνθη που έχει 40 EYRO εισητήριο για τα μωρά? Ή μήπως το εισητήριο το πήρες γιατί ήξερες πως στην Σέρρες θα έρθει η ΤΣΣΕΚΑ? Προφανός δεν γνωρίζεις ακόμα κάποια πράγματα με το ποδόσφαιρο. Εσύ μπορεί να νομίζεις πως με 350 ευρώ θα σου βγει και φθηνα. Φίλε το εισητήριο πάνω απ ΄λοα το παίρνεις για την ομάδα όχι για εσένα.Και πριν σχολιάσεις οτιδήποτε να έχεις θπόψη σου πως είναι το 16 εισητήριο διαρκείας που έχω για τον Πανσερραικο και να ξέρεις πως δεν είναι το μοναδικό που έχω φέτος για ομάδα της α εθνικής

Bolek είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο gskapetis. ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 350 ΕΥΡΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ 150, 200,250 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΑΤΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ Χ 20 ΕΥΡΩ = 400 ΕΥΡΩ)ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΣΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΙΚΑ Η' ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΟΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 10 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 5 ΕΥΡΩ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ; ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΑΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 16ο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΓΩ...

Bolek είπε...

ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. "ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ", ΕΙΠΕ, "ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗ SUPERLEAGUE ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ;". ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΔΕ ΟΤΙ "ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ". Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...