Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...!

  • Λοιπόν ακούω ή διαβάζω μερικές φορές ένα εξοργιστικό κλισέ, που συνήθως στρέφεται κατά ταλαντούχων δημόσιων προσώπων με χαρακτηριστικά δυναμικό, παρεμβατικό (άρα και επικίνδυνο για κάποιους;) λόγο.
  • Συνήθως μένει ασχολίαστο αυτό το κλισέ και γι` αυτό σιγά σιγά εδραιώνεται στην κοινή σκέψη, και γενικεύεται ως αντίληψη «σωστή» και «λογική» !

  • «Ποιος είσαι εσύ ακριβοπληρωμένε κύριε Λαζόπουλε, που μιλάς για τους φτωχούς και κάνεις κριτική κατά πάντων; Για πες μας πόσα παίρνεις; Ε; τα ξεπερνάς τα 200 χιλιάρικα σε κάθε επεισόδιο; Έχεις και κότερο και βίλα στην Πάρο και αμαξάρα! Και πόσο κοστίζουν όλα αυτά ε; Που τους κρίνεις όλους; Σταμάτα πιά!»!!

  • Και ρωτάς εσύ ο …παράλογος: Τί ενοχλεί ακριβώς τον συνέλληνα στον Λαζόπουλο;
--------------------------------------------------------
  • Το ότι μπορεί και βγάζει χρήματα από τη δουλειά του (ενώ αυτός δεν μπορεί;)
  • Το ότι το αναμφισβήτητο ταλέντο του στην υποκριτική και τη σάτιρα πληρώνεται τόσο καλά (ενώ αυτός δεν έχει καν καλοπληρωμένο ή έστω κακοπληρωμένο ταλέντο;)
  • Το ότι με τα λεφτά που έβγαλε στη ζωή του (κι όχι φυσικά μόνον από το ολίγων ετών «Αλ-Τσαντίρι» του), κατάφερε να αγοράσει υλικά αγαθά (που δεν τα έχει ή δεν θα τα αποκτήσει ποτέ αυτός);
  • Το ότι υπάρχουν εργοδότες που αναγνωρίζουν και πληρώνουν καλά το ταλέντο και την εργατικότητα (κάτι που δεν απολαμβάνει αυτός);
  • Το ότι παρά τα λεφτά του δεν μιλά για τους έχοντες αλλά για τους μη, εκφράζοντας καλύτερα κι από τους ίδιους τα δίκια τους (ενώ αυτός δεν ξέρει να το κάνει);
  • Επειδή «καρφώνει» πολιτικούς (κι αυτός δεν ανέχεται να του «προσβάλλουν» τους αγαπημένους του);
  • Επειδή έχει την καλλιέργεια, την μόρφωση και το χιούμορ να σχολιάζει εύστοχα και ολοκληρωμένα τα επίκαιρα γεγονότα πάσης φύσεως (κι αυτός δεν …ανέχεται τους εξυπνότερους από τον ίδιο);
  • Επειδή διατυπώνει μερικές φορές «μη αναμενόμενες» απόψεις (κι αυτό είναι …επικίνδυνο «για τους νέους και την κοινωνική μας σταθερότητα»);!
  • Επειδή, επειδή επειδή…;!
  • Πολλά επειδή. Όμως μία η κατάληξη. Το κόμπλεξ μας απέναντι σε έναν πολυτάλαντο που απολαμβάνει δημοσιότητας και καλής αμοιβής (ακριβώς γι` αυτό), μας οδηγεί σε προσωπικές προσβολές και σε φτηνιάρικη κριτική εναντίον του.
  • Η ζήλια μας γι` αυτά τα περισσότερα που μπορεί να έχει από εμάς, εκ φύσεως ή από την εργασία του, μας τον κάνει αντιπαθή και ανεπιθύμητο.
  • Άραγε οι Αμερικάνοι το ίδιο λένε για την Όπρα, τον Λάρυ Κίνγκ ή τον Λέτερμαν;

  • Και διευκρινίζω:
  • Για τα κασέ και τα διακινούμενα (ως αμοιβές) χρήματα στον κόσμο του θεάματος, της τηλεόρασης ή του ποδοσφαίρου (εκεί ειδικά ζαλίζομαι!), η συζήτηση είναι μεγάλη. Αλλά αυτό είναι ένα ΑΛΛΟ θέμα που όμως επιμελώς ΔΕΝ θίγουμε.
  • «Σταμάτα πιά»! Τελικά, μάλλον σ` αυτές τις τελευταίες λέξεις του κλισέ είναι το «ζουμί»! Το «στράγγισμα» της …λογικής κάποιων εξ ημών των νεοελλήνων, απέναντι σ` αυτούς που διαφέρουν και «ενοχλούν επικίνδυνα» !
  • Θέλουμε την ησυχία μας!

14 σχόλια:

Κοντοπουλος Παναγιωτης είπε...

Όχι Αριάδνη, δεν είναι τα επειδή που λές, αλλά επειδή εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία προπαγάνδας, για τους διαπλεκόμενους καναλάρχες που τον χρυσοπληρώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΑΝΕΡΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΣΟΒΙΝΙΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΗ.(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ)
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΦΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ.
ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΗΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ.


ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ.


ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

http://panagiotio.blogspot.com/2008/10/al-tsantiri-views.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΤΗΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΛΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ. ΑΚΡΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΟΠΕΣ...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. Η ΝΥΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?


ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.
ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω.
Ο Λαζόπουλος αν επαιρνε 10.000 ευρώ στο επεισόδιο δεν θα έλεγε τα ίδια;Πειράζει δηλαδή που σατιρίζει την πολιτική ανεπάρκεια ορισμένων; Λέει αυτά που συζητάμε στα καφενεία.Δεν έχει σημασία ποιός τα λέει, αλλά πως τα λέει.
Και ο Αριστοφάνης, ήταν στην εποχή του στην ελίτ, αλλά Αριάδνη σε συγχαίρω που εθιξες σωστά το θέμα. Θα σου πώ ποιός είμαι όταν σε συναντήσω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ.
ΚΑΙ?
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ?
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?
ΣΤΙΣ ΝΕΦΕΛΕΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΩΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ.
1.Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΡΗΤΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΠΕΙΘΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
2.ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ.

ΑΡΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΗΚΟΦΑΝΤΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΑΣΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ. ΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΑ, ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ...ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ(ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ)ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BLOG ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

anti apantishs giati varieme ta sentonia kai giati gnorisa arketa kala ton lazopoulo otan spoudaza stin larisa teli tis dekaitias to 80 sou stelno to link

http://www.kolonaki-press.com/okirioslakismetisemmones.html

Στέλιος Σ. είπε...

Βρήκες άτομο να ασχοληθούμε..


Για αυτόν με τα τόσα ψυχολογικά προβλήματα δεν αξίζει ούτε το σάλιο μας να ξοδεύουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2009

"Κάποιος είπε κάποτε ότι "...στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός..."

"Σύμφωνα την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(?) των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:
Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000...
ευρώ ανά εκπομπή.
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:42 μμ.
Εσύ αν ήσουν ο Λαζόπουλος
ΠΟΣΟ θα πουλούσες το "Αλ-Τσαντίρι" σου
και την υπόλοιπη πνευματική σου εργασία (σε θέατρο ή TV)?

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκα μου, αν το αριστεριλίκι είναι το πιό προσοδοφόρο επάγγελμα στην Ελλάδα, τότε γιατί καθόμαστε "φτωχοί και αμετανόητοι" ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, με πάμπλουτους διαπλεκόμενους πολιτικούς και "κουμπάρους"???

Ανώνυμος είπε...

τι ενοχλει στον λαζοπουλο?

το οτι σατιριζει το ιδιο πολιτικο συστημα το οποιο παρακαλεσε-εγλυψε-ικετεψε να μην τον κλεισει μεσα στην υποθεση με το κοτερο.

σου φτανει?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 9:23πμ. Σύμφωνα με την Παπαρήγα θα τα έδινα όλα στο κόμμα!

Θά! λέω. Θά!