Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΥΜΟΝΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

  • Εξαιρετική η εκδήλωση του Παραρτήματος Σερρών του Κυττάρου Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων ΚΕΑΝ, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
  • Η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της ΔΕΠΚΑ, έδειξε πως οι διοργανωτές πέτυχαν να πιάσουν τον παλμό του ενδιαφέροντος και να προσφέρουν στους Σερραίους μία βραδιά ενημέρωσης και χρήσιμου προβληματισμού πάνω στο θέμα του ποταμού Στρυμόνα.
Από αριστερά: Μανταλένα Καϊλή ΚΕΑΝ Θεσ/νίκης, Μπάμπης Γεωργιάδης ΚΕΑΝ Σερρών, Στέφανος Πανακούλιας ΚΕΑΝ Ιωαννίνων, Χρύσα Μπουφίδου ΚΕΑΝ Σερρών, Κρίτων Αρσένης Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Μηλιώνης Πρόεδρος ΚΕΑΝ Ελλάδας, Ευαγγελία Τερζοπούλου Χημικός, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης Επικ.Καθηγ. Οικονομικών, Άντα Τσαϊρα ΚΕΑΝ Σερρών.


  • Με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κρίτωνα Αρσένη και ειδική εισηγήτρια τη Χημικό υπεύθυνη λειτουργία του Σταθμού μέτρησης καθαρότητας του ποταμού στη θέση Μεσαία, Ευαγγελία Τερζοπούλου, πέτυχαν να ενημερώσουν και να προκαλέσουν το διάλογο και την ενεργοποίηση όλων μας πάνω σε θέματα προστασίας του ποταμού και του περιβάλλοντος.
  • Μπράβο, και περιμένουμε την επόμενη κίνησή τους σύντομα!

ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: