Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ!

  • Επιβεβαιώνεται η αισιοδοξία των ξενοδόχων του νομού μας, ότι φέτος παρά την οικονομική κρίση και τη γενική στενότητα, θα είναι μικρή η μείωση στις κρατήσεις στην γιορτινή περίοδο.
  • «Η οργανωμένη προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό των αξιοθέατων, της φυσικής ομορφιάς και των τουριστικών υποδομών φιλοξενίας του νομού Σερρών, απέδωσε και με το παραπάνω» υποστηρίζουν με ένα στόμα οι παράγοντες του τοπικού τουρισμού.
  • Η αύξηση στην κίνηση καταγράφθηκε σε όλη τη διάρκεια του 2010, με τα ξενοδοχεία και τους ξενώνες σε κάθε γωνιά του νομού να μην μένουν άδεια.


  • «Η περιοχή μας μπορεί αν υποδεχτεί επισκέπτες και να τους αφήσει ικανοποιημένους όλο το χρόνο. Είναι η φύση των αξιοθέατων τέτοια που προσφέρουν ευκαιρίες ξεκούρασης ή δράσης σε κάθε εποχή» δήλωσε στον «Κ» ο υπεύθυνος Τουρισμού της Νομαρχίας Χρήστος Σύρπας.

  • Από τις 2.000 και πλέον διαθέσιμες κλίνες περίπου οι μισές διατίθενται στη πόλη, όπου και τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία. Οι υπόλοιπες βρίσκονται σε μικρότερες μονάδες και ξενώνες σε όλες τις όμορφες γωνιές των Σερρών, από τα σύνορα μέχρι τα παράλια.
  • Οι ξενοδόχοι του νομού, βλέπουν τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία των γιορτών τις κρατήσεις να αυξάνονται, με κάποιες από τις μονάδες (ειδικά τους ορεινούς ξενώνες) να μην έχουν πιά διαθεσιμότητα.
  • Η ομορφιά της σερραϊκής φύσης, η τοπική γαστρονομία, οι εναλλακτικές προτάσεις για δραστηριότητες και διασκέδαση, μαζί με τις προσφορές και τις εκπτώσεις στις τιμές ανά δωμάτιο, φαίνεται πως εκτιμήθηκαν από όσους επέλεξαν να περάσουν γιορτινά 3ήμερα εκτός της έδρας τους.


  • «Κάνουμε προσφορές και εκπτώσεις που ξεκινούν από 20% και προσφέρουμε ευκαιρίες διασκέδασης και χαλάρωσης μέσα στις μονάδες μας, σε πολύ προσιτές τιμές. Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που φέτος υπολογίζουμε ότι παρά την κρίση, οι επισκέπτες δεν θα μας ξεχάσουν», είπε στη στήλη ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σερρών (Ε.Ξ.Σ.) Γιώργος Νυχτοπάτης.


  • «Η ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού, δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Χρειάστηκαν μεγάλες, συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες από τη Νομαρχία και τους τοπικούς φορείς, που φαίνεται να αποδίδουν. Παίζει όμως σημαντικό ρόλο και ο επιχειρηματίας ξενοδόχος. Υψηλή ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες, φιλόξενο περιβάλλον, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ποικιλία παροχών σε φαγητό, διασκέδαση, χαλάρωση, άθληση ή εξορμήσεις, είναι μέσα στο μενού της δικής μας καθημερινότητας» τόνισε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ξ.Σ. Χρήστος Κωνσταντινίδης.
  
  • Από την Κερκίνη ως την Αλιστράτη και από τα Πορόια και το Άγκιστρο ως τα λουτρά Σιδηροκάστρου και τον Λαιλιά, ο νομός Σερρών υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες κοντά στη φύση και μοναδική φιλοξενία σε υπερσύγχρονα καλύμματα, που ειδικά φέτος κοστίζουν και φθηνότερα.
  • Αρκεί βέβαια οι επισκέπτες μας, να το είχαν αποφασίσει έγκαιρα!
ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: