Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΝΑ WANNABE STAR ...ΑΥΓΟ!

Το αυγό που εκσφενδονίστηκε από μπαλκόνι κι έσκασε στο απέναντι πεζοδρόμιο, τρία μέτρα από το σημείο όπου η Λούκα Κατσέλη συνομιλούσε με τους δυναμικά διαμαρτυρόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», θα μπορούσε να είναι ο σταρ της επίσκεψης της Υπουργού Εργασίας στις Σέρρες, .εάν έβρισκε το στόχο του!!
 Ευτυχώς! 
Υπήρξαν άλλες διαμαρτυρίες, άλλα σοβαρά προβλήματα που προβλήθηκαν με αφορμή την επίσκεψη της κυβερνητικής αξιωματούχου, που ειδάλλως θα υποβιβαζόταν σε απλά και άσημα συστατικά μιάς εντυπωσιακής «ομελέτας» που κάποιος/α/οι είχαν σκοπό να μαγειρέψουν!

Η οδός Τσαλοπούλου των Σερρών κάτω από τα γραφεία του τοπικού ΠΑΣΟΚ είχε από νωρίς αποκλειστεί από τους εργαζόμενους του προγράμματος που περίμεναν την κ. Κατσέλη φωνάζοντας συνθήματα.
 Στα μπαλκόνια των γύρω πολυκατοικιών και τις εισόδους των καταστημάτων, κάτοικοι, μαγαζάτορες και περαστικοί, μάθαιναν εξ` αιτίας της διαμαρτυρίας για την επίσκεψη της Υπουργού στην πόλη μας, από την παραμονή της 25ης Μαρτίου.

Φτάνοντας με μιάμιση ώρα καθυστέρηση και αφού νωρίτερα ολοκλήρωσε τις συζητήσεις της με το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Σερρών, κατευθύνθηκε ίσια στους συγκεντρωμένους ακολουθούμενη από τα μέλη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ που την υποδέχτηκαν, παράγοντες του Υπουργείου της και τα τοπικά ΜΜΕ.
Με τις κάμερες απασχολημένες στο διάλογο της κ. Κατσέλη με τους τριάντα διαμαρτυρόμενους, κανείς δεν πήρε είδηση το αυγό που επιπλέον - και προφανώς αντίθετα με τις φιλοδοξίες του άγνωστου ωοβόλου-, δεν συνάντησε στην πορεία του παρά μόνο τα πλακάκια του πεζοδρομίου!

Η ατυχής βολή, με την ευτυχή κατάληξη που θά`λεγε και η φρουρά της Υπουργού!
 Οι Αστυνομικοί και ο κόσμος που βρισκόταν επί τόπου ουδόλως ασχολήθηκαν με το γεγονός, απουσία έμψυχων «θυμάτων».

Περιορίστηκαν στο να ψάξουν με τα μάτια το πιθανό «ένοχο μπαλκόνι» και να ξαναστρέψουν την προσοχή τους στην Υπουργό και στις ενισχυμένες από την ντουντούκα φωνές των διαδηλωτών, που νωρίτερα κάλυψαν και τον ήχο του αυγού που έσκασε δίπλα τους!.



Το μόνο αποτύπωμα του, ήταν τελικά ο λεκές που άφησε στις πλάκες, και μια ανεκπλήρωτη φιλοδοξία σ` αυτόν που το εκτόξευσε φοβισμένα και στα τυφλά.

Α! Φυσικά και την εικόνα του, στη φωτογραφική μου μηχανή.

ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: