Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

· Μια και ακολουθεί σαββατοκύριακο, να σας προτείνω προορισμό, για χαλάρωση, ευεξία και φυσική φροντίδα. Δίπλα μας.
· Μιλώ βεβαίως για ένα λουτρό αναζωογόνησης, στα θεραπευτικά νερά της πηγής του Σιδηροκάστρου, που «λάτρεψαν πασάδες και Βυζαντινοί», αλλά και κοινοί θνητοί, συμπληρώνω μετά βεβαιότητας!
· Το νερό των Λουτρών Σιδηροκάστρου, αναβλύζει από την καρδιά του Λαιλιά μας. Με μέση θερμοκρασία 42οC και σύσταση που επιδρά θεραπευτικά, οι άνθρωποι αναζητούσαν σ` αυτό γιατρειά και αναζωογόνηση, οργανωμένα, από το 1600 ακόμη!
· Σήμερα είναι Δημοτική Επιχείρηση, (με τα προβλήματά της), με κοντά πενήντα εργαζόμενους.
· Οι εγκαταστάσεις, λειτουργούν όλο το χρόνο, διαθέτοντας ομαδική και ατομικές πισίνες, και προσφέροντας υδρομασάζ, θεραπείες σώματος και προσώπου, χαμάμ και σάουνα.

· Ο γιατρός των Λουτρών, είναι πάντα εκεί για συμβουλές και υπηρεσίες, ενώ τις καλλυντικές θεραπείες στους ενδιαφερόμενους, εφαρμόζει εξειδικευμένο προσωπικό (έχει και …σοκολατοθεραπεία παρακαλώ!).
· Για όλες τις εποχές είναι τα λουτρά Σιδηροκάστρου, αν και είναι μειονέκτημα το ότι εδώ και λίγο καιρό δυστυχώς δεν λειτουργεί (γιατί;) η πτέρυγα της «Θερμαλίας Πηγής», που είναι και το πιο καινούργιο, σύγχρονο και όμορφό τους τμήμα.
· Πολύχρωμα ψηφιδωτά και βυζαντινή αρχιτεκτονική συναντάει κανείς στην αίθουσα του ομαδικού λουτήρα. Απόλαυση και θεραπεία μαζί για τους επισκέπτες. Οι περισσότεροι, γίνονται φανατικοί μετά την πρώτη …βουτιά!


· «Διαπιστώνουμε μία τάση των νέων, να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους αναζωογόνησης και χαλάρωσης» μου είπε η χαμογελαστή Αντωνία Τσαουσίδου, υπεύθυνη υποδοχής των επισκεπτών, που επιπλέον με πληροφόρησε πως όλες τις εποχές του χρόνου, «οι νέοι άνθρωποι αποτελούν τον κύριο όγκο των χρηστών των υπηρεσιών που προσφέρονται στα Λουτρά».

· Όσοι επιθυμούν, μπορούν να μείνουν και στο ξενοδοχείο της μονάδας, να απολαύσουν την κουζίνα του και να γνωρίσουν με μικρές εξορμήσεις και εκδρομές, όλο το βόρειο τμήμα του νομού Σερρών, τη λίμνη Κερκίνη, τα Πορόια και το Άγκιστρο, τον Προμαχώνα ή το Ρούπελ.
· Να κάνουν βαρκάδα και ιππασία, να επισκεφτούν τα Μοναστήρια της περιοχής και να αναζητήσουν στα γύρω χωριά, μικρές γευστικές φωλιές και απολαύσεις.
· Σημειωτέον, σε τιμές προσιτές!

· Την προτείνω την εμπειρία των Λουτρών. Όλους τους φίλους μου από μακριά, τους περνάω κι από κει. Και χαίρομαι που το απολαμβάνουν, και το θυμούνται και μου το κουβεντιάζουν και μετά από χρόνια!
· Παράδεισος είναι εκεί όπου μπορούμε να περάσουμε καλά, με την οικογένεια και την παρέα μας.
Κι εμείς έχουμε κοντά μας, πολλούς μικρούς «κήπους της Εδέμ». Ευτυχώς!
· Info: Λουτρά Σιδηροκάστρου τηλ: 23230-22422

1 σχόλιο:

gskapetis είπε...

Τελικά ο νομός Σερρών έχει απ΄ όλα και ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ Αριάδνη, γιατί πού να ψάχνεις σε οδηγούς και φυλλάδια, άλλο να σου συστήνουν κάτι ανεπιφύλακτα γνώστες.