Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?

  • Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση που αφορά σε ακτινολόγους των απογευματινών Ιατρείων του Νοσοκομείου μας, οι οποίοι φέρονται να εξέδιδαν παράτυπα παραπεμπτικά για εικονικές πολλές φορές εξετάσεις στον υπέρηχο, με σκοπό να κερδίζουν χρήματα, εξαπατώντας Ασφαλιστικά Ταμεία.
  • Η Επιτροπή που συνέστησε το Νοσοκομείο, βάσει δειγματοληπτικών ελέγχων που έκανε σε στοιχεία της τελευταίας 3ετίας, φέρεται να διαπίστωσε εμπλοκή δύο ακτινολόγων, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή τρίτου.

  • Το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας, έρχεται πιθανόν και σήμερα για να ολοκληρώσει και συμπληρώσει τους ελέγχους για όλη την 5ετία που λειτουργούν τα απογευματινά Ιατρεία.
  • Οι έλεγχοι, που ξεκίνησαν μετά από αναφορά- καταγγελία του Διευθυντή του Ακτινοδιαγνωστικού ( παρατήρησε "περίεργη" κίνηση στα απογευματινά Ιατρεία), διαπιστώνουν σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ακόμη και πλαστογραφίες εγγράφων, ενώ υπολογίζεται πως οι εμπλεκόμενοι γιατροί πιθανόν να εξασφάλιζαν με τις πράξεις τους μέχρι και 1.000 με 1.200 επιπλέον τον μήνα.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, απαγόρευσε στους δύο Ακτινολόγους που εμπλέκονται από τα στοιχεία της έρευνας, να κάνουν απογευματινά Ιατρεία, έως ότου διαλευκανθεί απολύτως η υπόθεση.
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρεστε μου εναν γιατρο που δεν τα αρπαζει να σας τον κανω αγαλμα στην πλατεια ελευθεριας......... εδω σου κοβουν και πλαστη αποδειξη.......

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 2500 ΕΩΣ ΚΑΙ 4500 ΕΥΡΩ!!!! ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!