Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!

  • Πολύ συζητήθηκε (καλό είναι αυτό!) το θέμα που ανέδειξε προχθές η στήλη με τον «αξιωματούχο» (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ των Σερρών ήταν τελικά) που πάρκαρε παράνομα σε θέση ΑΜΕΑ και την κλήση που έλαβε μετά από καταγγελία συμπολίτισσας.

  • Δυστυχώς από την πλευρά του παραβάτη, η στήλη ακόμη δεν έχει μήνυμα.
  • Τα «μηνύματα» ως γνωστόν ήρθαν από κει που δεν το περίμενα (βλ παρακάτω αναρτήσεις), αλλά μια και η γράφουσα έχει πια τα στοιχεία του «ανώνυμου» διαμαρτυρόμενου ΑΜΕΑ, που μπλέχτηκε αποπροσανατολιστικά και αδικαιολόγητα στην ιστορία, προχωράει άμεσα στην αυτοπροστασία της.

  • Ευχαριστώ τους φίλους για τα σχόλια στον ηλεκτρονικό «Καθρέφτη», αλλά και τους Συλλόγους των ΑΜΕΑ για τα καλά τους λόγια.
  • Δηλώνω στο πλευρό τους. Έμπρακτα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φοβάσαι να πεις το όνομα του Βουλευτή;;; Μήπως είναι μούφα όλη η ιστορία; Αν πραγματικά έχεις κάνει ρεπορτάζ τότε έπρεπε να το πεις.

ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη λές να "φοβάμαι"??!!!!

Το "ρεπορτάζ", δεν το έκανα εγώ, αλλά η καταγγέλουσα (και παθούσα) συμπολίτισσά μας, όπως και οι Τροχονόμοι που έδωσαν την κλήση στον "αξιωματούχο" με τη σκούρη BMW με τον αρ. κυκλ. που έδωσα στην στήλη της Δευτέρας.

Τα υπόλοιπα, νομίζω πως ο ίδιος ο Βιουλευτής θα πρέπει να τα διαχειριστεί.
Και φυσικά να ζητήσει συγγνώμη από την γυναίκα ΑΜΕΑ που της πήρε τη θέση παράνομα.
(Τα στοιχεία της δεν τα έχω μόνο εγώ, αλλά και η Αστυνομία).

Τη δική σου λοιπόν περιέργεια (για το όνομα του βουλευτή), μην την κάνεις "επιχείρημα" υπέρ της πράξης του, που είναι ούτως ή άλλως καταδικαστέα!.

Προκαλείς και τη λογική μας, και το νόμο, και τα ΑΜΕΑ
(φυσικά από την ασφαλή θέση της ανωνυμίας)!

Olga Dasiou είπε...

1."αλλά μια και η γράφουσα έχει πια τα στοιχεία του «ανώνυμου» διαμαρτυρόμενου ΑΜΕΑ, που μπλέχτηκε αποπροσανατολιστικά και αδικαιολόγητα στην ιστορία, προχωράει άμεσα στην αυτοπροστασία της".
2."Προκαλείς και τη λογική μας, και το νόμο, και τα ΑΜΕΑ
(φυσικά από την ασφαλή θέση της ανωνυμίας)!": Ξεκινώ από αυτές τις 2 επισημάνσεις της Α.Π. για να διατυπώσω την εξής σκέψη: Δεν είναι μεγάλη ντοπή και, τελικά, γελοιοποίηση και θρασυδειλία να κρύβεται κάποιος/κάποια πίσω από ανωνυμία ή γελοία ψευδώνυμα -"σκύλος"- για να πλήξει την αξιοπρέπεια μιας κυρίας, μιας δημοσιογράφου, που απλά κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά της με ενάργεια και κοινωνική ευαισθησία; Η Α.Π., "κυρίες"/"κύριοι" ανώνυμοι, βγαίνει στο δημόσιο βήμα με το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία της, την υπογραφή της και την ευθύνη των επιλογών της. Στέκεται απέναντί μας έντιμη και αυθεντική. Εσείς; Βγάζετε μάτια και κρύβεστε στα σκοτάδια σαν τους τυφλοπόντικες... Δεν σκέφτεστε τη γελοιοποίηση και την κοινωνική απαξία που θα εισπράξετε με την αμυντική αποκάλυψη της ταυτότητάς σας;; Εν ολίγοις,όποιος νομίζει ότι είναι μάγκας, να το αποδεικνύει κιόλα! Νταϊλίκι εκ του ασφαλούς δε γίνεται... Λυπάμαι πολύ....