Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΥΒΑ-ΕΛΛΑΔΑ: ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟ!!

  • Με ατελείωτο κέφι και αθρόα συμμετοχή, τίμησαν οι Σερραίοι φίλοι (και χορευτές) του latin, την προχθεσινή εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνο-Κουβανικής Φιλίας των Σερρών.
  • Ο Α` Γραμματέας της Πρεσβείας της Κούβας στην Αθήνα Χοσέ Καλά (στην φωτό έξω αριστερά), παραβρέθηκε στη μουσικοχορευτική βραδιά, που ήταν γεμάτη με άρωμα Κουβανέζικης κουλτούρας και λατινοαμερικάνικους ήχους.


  • Το εξαιρετικό πενταμελές συγκρότημα Latiniko (φωτό δεξιά), απαρτιζόμενο από έναν ομογενή από τον Παναμά, δύο Κολομβιανούς και δύο Έλληνες μουσικούς, καταχειροκροτήθηκε και δημιούργησε την ανάλογη ατμόσφαιρα, από την πρώτη κιόλας νότα!
  • Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Σερρών Βασίλης Καρατζάς (στην αριστερή φωτό), άνοιξε την γιορτινή εκδήλωση με σύντομο χαιρετισμό και ευχές, δίνοντας υπόσχεση για συνέχεια.
  • Ο ΣΕΚΦ, μετράει ήδη τρία χρόνια ζωής και οι μέχρι τώρα εκδηλώσεις του στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία.

  • Η προχθεσινή βραδιά, ήταν από τις καλύτερες! Οι συμμετέχοντες χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στους ήχους της samba, με τις εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες των εκπαιδευμένων στις Σχολές χορού της πόλης αλλά και των δεκάδων μαθητευόμενων χορευτών, να γεμίζουν την πίστα του «Ραφ» με ενέργεια και ζωή!!
  • Περιμένουμε το επόμενο party!!


ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξέχαστη βραδιά, με πολύ κέφι!!
Μπράβο στο ΔΣ του Ελληνο-Κουβανικού.
Μ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Aria τον Θεολόγη σου, δεν τον φτάνεις στον χορό!!!
Τέλειο party!!
Κλαίρη.

Ανώνυμος είπε...

Ουάου!! Βλέπω όλος ο καλός ο κόσμος!!
Μόνο εγώ έπρεπε να έχω εφημερία Σαββατιάτικά???!!!
:-((

John S.

Unknown είπε...

Ναι όλος ο καλός ο κόσμος! Κομμουνιστές, πρώην κομμουνιστές, νυν συνασπιστές, μερικοί του βαθέος ΠΑΣΟΚ, κάποιοι παλιοί φίλοι που μας ξεπούλησαν στο άψε σβήσε και τώρα χορεύουν πάνω στα κομμάτια της ψυχής μας, σνομπ μπον βιβέρ και βάλε...
Και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι έχουν κέφια ενώ εγώ σκέφτομαι σε ποιο μέρος να πάω και να μη βρίσκω απομεινάρια μιας ζωής. Έναν τόπο που είναι λαγαρά καθάρια τα μάτια των ανθρώπων, μάτια που σαν να βλέπουν τα πάντα για πρώτη φορά. Μια γωνιά στη Γη που κανένας δεν δηλώνει, δεν αυτοπροσδιορίζεται (αυθαίρετα), δεν...
Μ΄αρέσει η Κούβα. Δεν μ' αρέσουν οι "Κουβανιστές" Σερραίοι.
Κι επειδή δεν μασάω...
Με τιμή
Βασιλική Παπαθανασίου

Κοντοπουλος Παναγιωτης είπε...

Γεια σου Κώστα που έχω καιρό να σε δώ και σε βλέπω τώρα σε μια απο τις φωτογραφίες.