Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ "ΑΝΤΙΟ", ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ!!

Με μια όμορφη βραδιά, γεμάτη μουσική και πολλές ευχές, ο γνωστός δημοσιογράφος Στέλιος Μπουφίδης με την παρέα των συναδέλφων του απ`όλα τα ΜΜΕ των Σερρών, έβαλε «τυπική τελεία» στην πολύχρονη καριέρα του στα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ.

Ο ίδιος το σημείωνε στην πρόσκληση που έστειλε προς τους δημοσιογράφους των Σερρών εξηγώντας: «Ξαφνικά, απροσδόκητα και εκτός κάθε προσωπικού προγραμματισμού, οι τελευταίες εξελίξεις με οδήγησαν (βιαίως, κατά κάποιον τρόπο) στην τυπική έξοδο-σύνταξη, από το χώρο της επαγγελματικής μου ενασχόλησης.

Οδεύοντας, με το ξεκίνημα του δίσεκτου 2012, στις νέες συνθήκες ζωής αισθάνομαι την ανάγκη να βρεθώ με όλους σας. Τις μέρες που διάφοροι κόβουν πίτες, εμείς να πιούμε ένα ποτό μαζί, στο όνομα της κάθε μορφής (μικρής ή μεγάλης )συνεργασίας είχαμε όλα αυτά τα χρόνια».


Η ΕΡΑ Σερρών ήταν το επαγγελματικό του «σπίτι», έχοντας βέβαια νωρίτερα θητεύσει τόσο στην ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλεόραση όσο και στον έντυπο τύπο εκδίδοντας εφημερίδα και περιοδικό, γράφοντας πάντα με ταλέντο, παρακολουθώντας και αναλύοντας με διεισδυτικότητα και σχολιάζοντας με άποψη, τα τοπικά και πανελλήνια σοβαρά θέματα.

Ο Στέλιος Μπουφίδης που «παραμένει ενεργός πολίτης» -όπως τόνισε-, υπηρέτησε με σοβαρότητα και εγκυρότητα τη δημοσιογραφία, διακρινόμενος και σε άλλους τομείς της πολιτικο-κοινωνικής ζωής της πόλης αφού το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον οδήγησε με επιτυχία και σε αιρετά αξιώματα της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο μπαρ «Αίγλη» οι ευχές στον Στέλιο για επιτυχίες και όμορφη συνέχεια στη ζωή του, ήταν εγκάρδιες και πλούσιες. Οι αναμνήσεις από συνεργασίες και ξεχωριστές στιγμές, ξετυλίχθηκαν στην παρέα των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στη συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε μ`ένα κεφάτο πάρτι.

Φυσικά άναψαν και πολλά φλας (να μην γίνει και το φωτορεπορτάζ;), με τη γιορτή να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θερμές ευχές στον φίλο Στέλιο Μπουφίδη από όλους μας, με υγεία για τον ίδιο και την όμορφη οικογένειά του, αλλά και επιτυχίες στις από δω και πέρα επιλογές του.

ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: