Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

...ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!!!


• Τα τελευταία 24ωρα, είναι «αφιερωμένα» στους …κουκουλοφόρους!
Τρία απανωτά περιστατικά  στις Σέρρες (μέσα σε μόλις 19 ώρες), με δράστες ζευγάρια οπλισμένων κουκουλοφόρων, που έδρασαν αστραπιαία και ως αυτή την ώρα «απολαμβάνουν» τη λεία τους ασύλληπτοι!

-------------------------------------------------------------------


• Έχουμε και λέμε λοιπόν. Παραμονή Φώτων, 9.45 το πρωί, ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα Αλιστράτης, από δύο κουκουλοφόρους με όπλο και σπρέι. Απέσπασαν 11 χιλιάδες € και έφυγαν με λευκό αυτοκίνητο προς Δράμα, χωρίς κανείς να τους κυνηγήσει.
Την ίδια μέρα στις 7.30 το απόγευμα, πάλι δύο κουκουλοφόροι σπάζουν στην κυριολεξία στο ξύλο ιδιοκτήτη Ταβέρνας έξω από το Μελενικίτσι και αφού τον δένουν και τον φιμώνουν όπως και μία υπάλληλο του μαγαζιού, εξαφανίζονται με 650€(!!) και ό,τι εμπόρευμα μπόρεσαν να κουβαλήσουν!!

Λίγες ώρες μετά, στις 3.00 τα ξημερώματα των Θεοφανίων γίνεται το τρίτο κτύπημα, σε επαγγελματία των Σερρών, που διατηρεί κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης.
• Τον περιμένουν στην είσοδο της πολυκατοικίας του και αφού του αποσπούν τις εισπράξεις της ημέρας, του παίρνουν τα κλειδιά του αμαξιού και του σπιτιού του και τον οδηγούν σε παρεκκλήσι του Λευκώνα, 8 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη. Εκεί τον δένουν, τον φιμώνουν και τον αφήνουν στο έλεος του Θεού.

• Γυρνούν στις Σέρρες και μπαίνουν σαν κύριοι στο σπίτι του θύματος, το οποίο στην κυριολεξία «ξεγύμνωσαν», μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και του ανήλικου παιδιού, τους οποίους και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου!
• Για να μην αφήσουν ίχνη, έκαψαν ολοσχερώς το αμάξι του άτυχου επαγγελματία, αφού πρώτα το οδήγησαν στο λόφο της Ακρόπολης των Σερρών, στον Κουλά.
• Τα ξημερώματα κατάφερε να λυθεί το θύμα και με τα πόδια (του είχαν πάρει κινητό και χρήματα) έφτασε στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλε το συμβάν. Εκεί βρήκε και τη σύζυγό του, γεμάτη αγωνία, για την τύχη του.

• Η λεία των δραστών αυτή τη φορά υπολογίζεται σε αρκετές χιλιάδες €.

-----------------------------------------------------------------

Σωστά ο εμπορικός κόσμος του νομού μας είναι αναστατωμένος και ανήσυχος. Τα γεγονότα αυτά είναι πρωτοφανή για την πόλη και το νομό Σερρών.
• Η Αστυνομία βέβαια ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα.
• Πάντως και με αφορμή την χθεσινή μεγάλη Αστυνομική κινητοποίηση για τον αγώνα Πανσερραικού – Ηρακλή, συμπολίτες μας διακινδύνευσαν την παρατήρηση:

• «Αν ασχολιόταν τόσοι και με το κυνηγητό των κουκουλοφόρων που τρομοκράτησαν τους Σερραίους, όχι μόνο θα τους έπιαναν αμέσως, αλλά θα απέτρεπαν και τους επίδοξους»!

(ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης)

2 σχόλια:

Ιωάννης Τούσκας είπε...

Εισαγόμενοι, ή εντόπιοι κουκουλοφόροι;
Ένα ερώτημα που διχάζει!
Πέρσι στην διάρκεια των επεισοδίων της Πρωτεύουσας βγήκε μια "φήμη" πως οι κουκουλοφόροι νοίκιασαν λεωφορείο για να 'ρθουν στα Σέρρας..... Η πληροφορία ειπώθηκε πως ήταν ανακριβής. Ο πολιτικός κι ο εμπορικός κόσμος αναστατώθηκε αλλά εφησυχαστικέ από τις ανακοινώσεις τόσο των αρχών όσο και των ΜΜΕ. Τώρα τι πρέπει να απαντήσουν όλοι αυτοί στα θύματα των κουκουλοφόρων;

Ανώνυμος είπε...

Οσο θα υπαρχει ο Τσίπρας και οι .... που ζητούν την καταργηση των ΜΑΤ , αυτά και χειρότερα θα έχουμε