Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Λαιλιάς: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ"!!!

Πόσο διαρκεί η αξιοποιήσιμη για τον Λαιλιά μας χειμερινή περίοδος; Δύο, τρείς μήνες; Τόσο.
• Ε` λοιπόν, σ` αυτούς τους δυόμισι το πολύ μήνες που έχει χιόνι το βουνό μας, ξέρετε πόσες μέρες είναι ανοιχτό το χιονοδρομικό;
Δέκα Σαββατοκύριακα! Δηλαδή συνολικά, είκοσι μέρες!
• Καλά διαβάσατε. Διότι καθημερινές, η πίστα ΔΕΝ λειτουργεί, πράγμα που σημαίνει πως το λίφτ είναι κλειστό και άρα όποιος έκανε τη σκέψη να ανέβει ως παρέα, ως οικογένεια ή μόνος του να κάνει σκι μία Τρίτη ας πούμε, έκανε …πολύ λάθος σκέψη!
• Δεν ξέρω αν ο νεοσύστατος Φορέας Διαχείρισης του Λαιλιά, το κάνει για οικονομία (μεροκάματα υπεύθυνου ή ρεύμα για τη λειτουργία του λίφτ) ή απλώς αυτή είναι η φιλοσοφία του για την προσέλκυση τουριστών ;!

• Όμως ό,τι και από τα δύο να ισχύει, είναι και λάθος, είναι και ασύμβατη με το πνεύμα της «εξωστρεφούς και σύγχρονης διαχείρισης και προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος» που ευαγγελίζεται ο Φορέας.

Κρίμα, το πανέμορφο, «μικρό και οικογενειακό» μας χιονοδρομικό, να απευθύνεται μόνο στον «τουρίστα του Σαββατοκύριακου»!
Κρίμα, γιατί άλλες προσδοκίες καλλιεργήθηκαν, και άλλες δυνατότητες εδώ και καιρό υπάρχουν στην περιοχή, με τις καταπληκτικές μονάδες φιλοξενίας που δημιουργήθηκαν, τα όμορφα εστιατόρια και το εξοπλισμένο σαλέ.
Κρίμα, να απαντάμε σε φίλους και άλλους υποψήφιους επισκέπτες, «ελάτε, είναι πανέμορφα στον Λαιλιά, αλλά σκι ή έλκηθρο, μόνο το Σαββατοκύριακο. Είμαστε κλειστά τις καθημερινές»!

• Έτσι, δεν γίνεται τουριστική ανάπτυξη!

Έτσι δεν είναι κύριε Νομάρχη και κύριοι του Φορέα;

---------------------------------------------------------------

• Και μια και έγραψα για το Νομάρχη, η στήλη δημοσιεύει σήμερα την παρακάτω ομαδική φωτογραφία, από τη μικρή γιορτινή εκδήλωση που κάνει κάθε χρόνο η Νομαρχία για τους εργαζόμενους στα τοπικά ΜΜΕ.

Από αριστερά: Κ. Κρυωνίδου, Α. Φραγκεδάκης, Μ. Καβούνη, Α. Αραμπατζή, Κ. Μιχαηλίδου, Β. Μετόκης, Δ. Μετόκη, Στ. Φωτιάδης, Ι. Ξανθόπουλος, Ν. Δερέμπεη, Α. Αγγελάκη, Ε. Κοτζάογλου, Α. Ταπάσκου, Ζ. Αρβανιτίδου, Ρ. Τσερκέζη. Α. Παπαφωτίου.

• Φέτος ο κ. Στέφανος Φωτιάδης, δώρισε στον καθένα μας από μία καλαίσθητη ατζέντα- organizer.
• Πολύ χρήσιμο το δώρο, πολύ ευχάριστη και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μετά.
• Φυσικά τα πηγαδάκια με Νομαρχιακούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, έδωσαν και πήραν. Όπως και οι ενδιαφέρουσες για τους δημοσιογράφους πληροφορίες!
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: