Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!!


Ένα πανέμορφο πουλαράκι που πήρε το όνομα «Ποσειδώνας» (μια και γεννήθηκε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού) ήρθε τις προάλλες  στον κόσμο, στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΙΣ (Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών) στο Νέο Σκοπό!

Η μητέρα του «Γιολάντα», το έφερε στον κόσμο την αναμενόμενη ημερομηνία, φροντίζοντάς το από την πρώτη στιγμή, ενώ οι άνθρωποι του ΚΕΘΙΣ γιόρτασαν ενθουσιασμένοι το γεγονός!
Είναι τα πρώτα γεννητούρια αλόγου στο Κέντρο, που τώρα πιά  έχει πέντε πανέμορφα άλογα ειδικά εκπαιδευμένα να υποστηρίζουν τις θεραπείες των ατόμων με κινητικά και νευρολογικά προβλήματα!

Στην θαυμάσια δουλειά των εθελοντών του Κέντρου έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί, επαινώντας όλους όσους εργάζονται προσφέροντας.
Το ίδιο και στις ενέργειες της πρώην δημοτικής αρχής του παλιού Δήμου Στρυμόνα (νυν Εμμ. Παπά), για τα κονδύλια που εξασφάλισε ώστε να  δημιουργηθούν οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου και η κλειστή του Αρένα!
Το ΚΕΘΙΣ είναι το μοναδικό στην Ελλάδα με την οργάνωση αυτή, προσφέροντας ανεκτίμητες πρωτοποριακές  ιπποθεραπείες σε ασθενείς κάθε ηλικίας, με σοβαρά νευροκινητικά προβλήματα.
ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: